Založ si blog

21.augusta nás obsadili Ukropovia !

21.augista 1968 k nám na Slovensko vrthli vierolomné vojská Ukropov a ich tanky rozdrvili našu nádej na socialzmus s dubčekovskou nosatou tvárou. Vojská na písomné požiadanie Ukrajinca Biľaka, na príkaz Ukrajinca Brežneva a pod vedením ministra obrany ukrajinského maršala Grečka to tu riadne zmasakrovali. Všade krv a dym. O život prišlo takmer toľko ľudí ako pri veľkej dopravnej nehode. Na celom území SR tuším 17.

Že chcete protestovať proti takémuto prekrúcaniu histórie ? Že to nie je pravda ? Áno, -presne to si myslím aj ja, keď v našich médiách včera a už aj dnes píšu o tom, ako nás tu pred vyše 50 rokmi prišli „Rusáci“ obsadiť. Aj ja by som chcel protestovať, ale kde ? Iba ak na bruselskej lampárni. Nuž áno, každý historický fakt sa dá prekrútiť šikovnými manipulátormi až do neuveriteľnej priam komickej podoby.

Naši mediálni goebelsovia tisíckrát opakujú a ešte iste budú opakovať starú lož o tom, ako nás tu 21.augusta 1968 okupovali „ruské tanky“. A tak ja zase budem tisíckrát opakovať inú lož, že to boli tanky Ukropov. Lebo sem prišli na pozvanie Ukrajincov, na príkaz Ukrajinca a pod velením Ukrajinca. Dokonca aj väčšinu vojakov tvorili Ukrajinci, lebo to boli vojačikovia zo západných teda prevažne ukrajinských vojenských okruhov.

A mimochodom, tí „ukropovia“ vtedy podľa mnohých dnešných Slovákov urobili celkom záslužný čin-odložili nám tu vpád konzumizmu, kapitalizmu, nezamestnanosti, masovej narkománie, prostitúcie, excesov LGBTI, mafiánskych praktík v podsvetí i v politike aspoň o 20 rokov. – A mnohí Slováci-a nielen na „ukrajinskom“ Východnom Slovensku preto dnes na tú okupáciu s v´dakou spomínajú a hovoria-vďaka vám „Ukrajinci“ za tých aspoň 20 rokov sociálnych istôt. A slušnej roboty vo Vihorlate Snina, ZPA Prešov, Chemlone Humenné, Chemku Strážske, Deve Trebišov, Tesle Stropkov, Krištáli Medzilaborce, ZŤS Michalovce, Skrutkárni Starej Ľubovni, elektrárni vo Vojanoch, v prekladisku Čierna n.T., v strojárňach v Krompachoch, Prakovciach, Gelnici, v Jase Bardejov, vo Vagónke Poprad, v baniach na Gemeri a Spiši…a ďalších fabrikách a JRD či ŠM Východu, ktoré boli už ich ich „ňit“. Zostali iba spomienky, podpory a vysťahovalectvo.

Takže tak. Všetko dobré je na niečo zlé a všetko zlé je na niečo dobré.

Príjemný sviatočný deň, priatelia !

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2845077x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie