Založ si blog

Stihne Lipšic a spol. dostíhať Kaliňáka ešte predvoľbami alebo sa stíhaný zmení na stíhajúceho ?

Kaliňák a spol. vyhrali nad Lipšicom a spol. dôležitú bitku. Zo Súmraku nie je nič. Nebo sa nad Kaliňákom znovu vyjasnilo. Lipšic, Mikulec, Hamran, Repa, Šurek, atď. sú však usilovná chlapci. Navyše sú motivovaní krátiacim sa časom do volieb. A tak najprv pomocou jedného bratislavského súdu vypustili na Kaliňáka otravný plyn a následne sa pustili do otvoreného útoku.

Oprášili starú zabudnutú legendu o únose Vietnamca a nakonšpirovali k nej trochu korupcie. Samozrejme tak, aby aj slepý za tým uvidel zločinné ruky Kaliňáka. Momentálne na NAKA už asi robia casting na najsexy kajúcnika. Možno sa medzi policajtmi, čo majú čosi za ušami nájde dakto, kto dosvedčí ako Kaliňák od vietnamského ministra vnútra za pomoc pri únose dostal dve kilá slonoviny.

Keby to zlyhalo, potom je v rukách NAKA a Lipšica ešte jeden kajúcnik. Feri Imrecze- udavač, ktorý nikdy nesklame. Univerzálne použiteľný či voči Kažmírovi, čo voči Kaliňákovi. Ak bude treba aj voči Ficovi, Putinovi, ba azda aj voči pápežovi. Feri je beťár a bitang. Veľký bitang. V krajnej núdzi udá aj sám seba.

Dnes napríklad vyhlásil, že ľudí nespokojných s úplatkami posielal „Kalimu“. To je trochu také príštipkárske. – To už Feri mohol menovať priamo Fica. A nie sa ondiať s medzičlánkom. Zostáva dúfať, že v ďalšom priebehu ho na to vyšetrovatelia a špeciálny prokurátor ešte upozornia. A priebeh stíhania dostane nový náboj.

Stíhanie Kaliňáka a Fica však treba predovšetkým urýchliť. Stíhanie treba stihnúť do obdobia pred voľbami. Lebo ak to stíhatelia dovtedy nestihnú odstíhať, môže sa stať, po voľbách sa situácia zmení. A že stíhaní budú potom stíhať stíhajúcich. – Tak, čo ? Stihnú to stíhatelia ? Alebo budú onedlho sami stíhaní ?

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Černák stojí pred súdom a žiada prepustenie: Uvedomujem si skutky, ktoré som spáchal a hanbím sa za ne. Žiaľ, nedá sa vrátiť minulosť

02.05.2024 07:15, aktualizované: 09:55

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2842397x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie