Založ si blog

Koniec hokeja na Slovensku-zúfalstvo reklamných agentúr-pohoda vo vláde

Slovenský ľadový hokej upadá. Momentálne sme na 9 až 11 mieste. Treba totiž zohľadniť fakt, že na majstrovstvách „sveta“ 2023 sa nezúčastnili celky Bieloruska a Ruska. Počet Slovákov v NHL je zúfalo malý a aj tí, čo tam ešte hrajú, sú prestarnutí /Tatár,Pánik/ alebo sú zaraďovaní do 3-4 útoku resp. pendlujú medzi NHL a farmárskymi ligami.

Čím je to s naším hokejom horšie, tým väčšie somariny vymýšľajú mecenáši, ktorí obchodujú s ľuďmi, s bielym hokejovým mäsom. Sú to veľmi kultúrni ľudia, -napr. taký pán Ľupták, majiteľ kultivovaného slovníka, majiteľa rómsko-slovenskej kopáčskej firmy a zároveň majiteľ niekoľkých treťoradých hokejových klubov. Majitelia a funkcionári hokejových klubov sa z posledných síl klbčia medzi sebou. Z jednej slovenskej mizernej hokejovej ligy sa chystajú vytvoriť dve mizerné slovenské hokejové ligy. Najlepšia cesta k tomu, aby slovenské hokejové kluby sme zmizli z mapy európskych klubových súťaží.

Ak by z tohtoročných MS rusofóbovia nevyhnali Bielorusov a Rusov, nehrali by na týchto majstrovstvách exoti z Maďarska a Slovinska. A my Slováci by sme mali čo robiť, aby sme sa v elitnej skupine hokejistov zachránili.

V tejto mizérii však t.č. majú malú žatvu aspoň reklamné, promočné a PR agentúry. osobitne tie, čo pracujú pre Tipos. – Vlastne žatvu už nemajú. Skončila. Slováci vypadli z MS, – reklamným agentúram vypadlo z ruky zlaté vajce. Rozbilo sa na cimpr-campr. Reklamné šoty s akýmsi tlstolícim Slavkovským či Slafkovským a všadebolkou Vlhovou, ktorá o mantinel hádže deduška Cígera sú v aktuálnej hokejovej sitácii SR iba trápnou groteskou. Sú výsmechom našej hokejovej a športovej úbohosti a pôsobia na verejnosť kontraproduktívne.

Prečo je to tak ? Lebo. Lebo sa vraví, že aká je v štáte vláda, ako veľmi je táto vláda vlastenecká, taký je v tomto štáte šport. U nás po dávno mŕtvom tenise, basketbale, volejbale, odchode Kuzminovej, poloodchode Vlhovej a Sagana, živorení futbalistov a ľahkých atlétov /bohužiaľ aj Volka/ a krachujúcich futbalistoch toho v športe veľa nezostalo. Vodný slalom, veslovanie a kanoistika – ale tú kvári limitácia počtu pretekárov a rušenie olympijských kategórii /v prospech športov ako je poker, americký futbal,bejzbol a pod/. A máme ešte samozrejme aj športovú streľbu-dievčatá, čo prinášali medaily však už trochu prezreli resp. starajú sa skôr o rodinu a osobnú kariéru ako o napredovanie vo výkonnosti…Upadáme. Nie iba kvôli peniazom a štadiónom. Podľa mňa najmä kvôli nedostatku skutočného slovenského vlastenectva. Upadáme, lebo bez vlasteneckej vlády nemôže byť vlastenecké nadšenie ani u fanúšikov športu a ani u športovcov samotných.

-Všeobecne a teda aj na Slovensku platí: aká vláda, taký hokej. V jednej i v druhej oblasti na Slovensku už dobre iba bolo. Ale nebuďme úplní pesimisti: možno ešte znovu bude. Bude, ak sa nedáme znovu oklamať a nesadneme na lep eurotlantickým bojovníkom, koučovaným z Bruselu a Washingtonu.

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2844490x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu

Kategórie