Založ si blog

Hejteri, hor sa do práce !

Naše euroatlanticky orientované médiá vám vydláždili cestu do roboty. Už nemusíte chodiť za robotou okresnými cestičkami, ako kdesi v Maďarsku.. Už máte otvorenú diaľnicu priamo cez telá nežiadúcich blogerov a ich článkov. Nebojte sa, ste u nás nielen vítaní ale aj rozmaznávaní.

Nuž a vy, grafomani, sektári a rusobijci a ficobijci, nebojte sa u nás publikovať. Keby sa niekto ozval, urobíme s ním rýchly proces. Ak by vám niekto protirečil, zrušíme mu vstup do diskusie, zručíme mu blog a basta. Len sa nebojte publikovať aj s prepáčením starý telefónny zoznam. Nebojte sa manipuláciou s počítadlom dosiahnuť hoci aj 1000 prečítaní za sekundu. – Vy grafomani a hejteri ste síce zlí chlapci, ale ste naši zlí chlapci. Nebojte sa. Ste u nás pod ochranou, lebo aj keď lžami, -ale bojujete za našu pravdu.

Priemysel lži má vďaka vám, páni hejteri, páni trolovia, páni četbotisti nových smelých bojovníkov. Klamte a zavádzajte-nebojte sa. Smelo do toho-hor sa do práce !

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2852930x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie