Založ si blog

Predvolebná súdna fraška pod Tatrami ?

Zdá sa, že sa na nemenovanom okresnom súde pod Tatrami chystá nebývalá predvolebná súdna fraška. Prečo fraška ? Lebo niektoré momenty pôsobia pred súdnym pojednávaním, ktoré sa má konať 27.septembra teda tri dni pred voľbami, prinajmenšom fraškoidne. Napríklad:

  • Spor, ktorý sa má riešiť na tomto predvolebnom pojednávaní je pomerne strašieho dáta; aká náhoda, že sa na súd a teda pred oči verejnosti a na stránky médií dostáva teraz, na vrchole predvolebnej kampane.
  • Jednými z protagonistov súdneho pojednania majú byť nádejní poslanci SNS, teda strany, ktorá sa dnes ukazuje ako dôležitý jazýček na váhach, rozhodujúci o tom, či bude po septembri v SR vládnuť ľavica a národniari alebo pravicová liberálno-konzervatívna hodnotová zmeska.
  • Je zvláštne, že na súde budú vystupovať v roli obžalovaných otec a syn Kuffovci, ktorí ale dokumentovateľne na mieste činu-pri bitke dvoch skupín farmárov, neboli: jeden bol v Nemecku a druhý v Bratislave. Obžalovaní tvrdia, že sa čin nestal. Súdu ale stačí tvrdenie poškodeného Ksiažeka, že sa stal. Jedno tvrdenie vyhráva nad dvoma odlišnými. Hľa-dnešné slovenské súdnictvo. Ku konfliktom medzi farmármi Kuffovcami a pracovníkmi agrofirmy Heba došlo viackrát-toto však nie je predmetom obžaloby. Navyše aktérmi neboli poslanci otec a syn Kuffovci ale ich príbuzní /dvaja iní Kuffovi synovia, jeho nevesta a maloleté vnúčatá/.
  • Je zvláštne, že „nezaujaté“ médiá /bohužiaľ, aj Pravda/ píšu o tom, že poslanci Kuffovci napadli chudáka farmára, akéhosi Ksiažeka. Ksiažek ale nie je farmár -je to iba poľnohospodársky robotník agrofirmy Heba.. /po starom by sme mohli povedať, že Ksiažek nie je farmár=gazda ale iba paholok/. Farmármi sú naopak otec a synovia Kuffovci-lebo oni sú spolu so svojimi príbuznými majiteľmi resp. právoplatnými nájomcami pozemkov. Škrabáci však píšu o spore farmára s poslancami. To je nechutná lož. Ide o spor agro-robotníka Ksiažeka s farmármi Kuffovcami.
  • Predmetný údajný trestný čin sa mediálne /možno aj súdno-argumentačne/ splieta s inými prípadmi vzájomných atakov medzi príslušníkmi rodiny Kuffovcov a pracovníkmi firmy Heba. Zneužíva sa pritom dokonca aj video z bitky,-ktorá ale bola inokedy a v inej veci.

Dôkazná núdza žalujúcej strany je zrejmá aj laikovi. Žiaden nezaujatý súd, dokonca ani ten podtatranský, známy už /napr. v prípade Kisku/ všelijakými kapricami, nemôže skončiť inak, ako oslobodením Kuffovcov. OČTK spadajúca pod velenie komárňanského pištolníka Š.H. to vedia. Aj sudcovia na súde, ktorí súdnu žalobu prijali, to asi vedia. Dôležitý však nie je konečný verdikt /padne dávno po voľbách/. Dôležitý je fakt, že nádejní poslanci SNS sú súdení na súde. Dôležité je, že sa o tom bude v médiách písať a vo verejnosti rozprávať. Dôležité je, že neprajníci ľavicovo-národniarskej vlády dostanú do rúk akú-takú paličku, ktorou budú môcť v tú pravú chvíľu udierať po hlavách svojich volebných rivalov.

Tak čo, páni z úradníckej vlády – tak čo, pani prezidentka – sú pokusy o manipulovanie predvolebnej kampane a teda aj pokusy o manipulovanie volieb na Slovensku naozaj iba hoaxy a konšpirácie ? -Nie je azda fraškoidné súdne pojednávanie s opozičnými kandidátmi na poslancov rukolapným dôkazom takejto manipulačnej techniky ? Ja viem, vy poviete, že nie. No zdravý sedliacky rozum každého normálneho Slováka hovorí presný opak. Takže je možné, že sa vám aj táto manipulácia vráti ako bumerang. – A padne v deň volieb práve na vaše hlavy.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Fico postrelenie prevoz BBX

Po atentáte na Fica sa Rooseveltka stala najstráženejšou budovou v krajine. Vraždiť pre politiku je choré, komentovali zhrození ľudia

15.05.2024 22:45

Záchranársky vrtuľník priletel s premíérom do Banskej Bystrice krátko pred šestnástou hodinou. Nosidlami ho potom okamžite transportovali na operačnú sálu.

Fico postrelenie prevoz

Politológovia: Atentát spoločnosť ešte viac radikalizuje. Politici sa musia zomknúť, nie tancovať na Ficovom lôžku

15.05.2024 20:00

Už teraz je jasné, že stredajší útok zmení Slovensko a bude mať obrovský vplyv na spoločnosť aj domácu politickú scénu.

juraj c. strelec

VIDEO: Prvé slová strelca na Fica. Podozrivý z atentátu vysvetľuje, prečo stlačil spúšť

15.05.2024 19:19

Na sociálnych sieťach sa šíri video, na ktorom podozrivý zo streľby na premiéra Roberta Fica hovorí o dôvodoch, pre ktoré sa rozhodol spáchať atentát.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Z Moskvy sa už šíria konšpirácie. Ruskí politici pripúšťajú, že atentát na Roberta Fica má zahraničné pozadie

15.05.2024 18:45

Ruskí politici sa zmieňujú o sprisahaneckých teóriách. Jeden hovorí dokonca o výstrahe pre ďalších lídrov v EÚ, ktorí zmýšľajú podobne ako Robert Fico.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2863286x
Priemerná čítanosť článkov: 3748x

Autor blogu

Kategórie