Založ si blog

Čoho sa bojí Fico /a s ním všetci demokrati v SR/

Nevzdelaný, nevychovaný ale dostatočne naspídovaný Šimečka vyhlásil, že sa vraj dnes Fico niečoho bojí. Aj ja sa bojím. Spolu s Ficom. A to nie som ani člen, ani aktivista ba poväčšine ani nie som voličom Smeru. – Nuž milý junior politik Šimečka, -poviem ti, čoho sa bojím.

-Bojím sa toho istého, čoho sa bojí Fico. Bojím sa o to isté, o čo sa boja všetci normálni, demokraticky a vlastenecky zmýšľajúci Slováci. Bojím sa o DEMOKRACIU. Bojím sa o to, aby slovenská demokratická štátnosť nebola zadusená militantným prevratom skupiny politických zločincov okolo Lipšica, Matoviča, Mikulca, Naďa a Hamrana. Bojím sa o to, aby po zatknutí popredného politického činiteľa generála Gašpara, po pokuse o zatknutie minulého a súčasného šéfa slovenskej tajnej služby /SIS/, po obsadení budov SIS a Národného bezpečnostného úradu a po zatknutí pracovníkov Inšpekčnej služby Policajného zboru nenasledovali zatknutia ďalších predstaviteľov demokratických štátnych inštitúcií. Bojím sa o to, aby po nich nenasledovali zatknutia vodcov demokratickej opozície. Bojím sa o to, aby nenasledovalo zatknutie garanta právnosti v SR – generálneho prokurátora Žilinku. Bojím sa o to, aby nenasledovali zatknutia nepohodlných sudcov, prokurátorov, publicistov, vedcov, umelcov, podnikateľov. Bojím sa o to, aby nenasledovali masové razie proti všetkým demokraticky zmýšľajúcim občanom Slovenskej republiky.

Áno, tak ako Fico, aj ja sa bojím. Veľmi, veľmi sa bojím o demokraciu. Bojím sa ukrajinizácie slovenského politického života. Bojím sa o to, či ešte v septembri v SR budú parlamentné voľby. Ak ak budú, bojím sa o ich slobodnosť, demokratičnosť, transparentnosť, férovosť, bojím sa o ich súlad so zákonom.

A áno, bojím sa aj toho, aby voľby neboli po represáliách voči opozícii už iba fraškou. Bojím sa o to, aby v nich NEVYHRALO POLITICKÉ NEDOCHôDČA, junior Šimečka, absolvent kúzelníckej školy sorosovcov. Bojím sa, aby následne naši mladí chlapci nemuseli ísť na východný front, bojím sa o to, aby degresívni progresívci nevyprovokovali odvetné údery armády RF na našu krajinu. Ale bojím sa aj o konkurencieschopnosť našich poľnohospodárov, bojím sa vĺn emigrantov z Ázie a Afriky, bojím sa o stratu bývania u ľudí s drahými hypotékami, bojím sa o gigantickú infláciu, bojím sa o dôchodky pre penzistov z mojej rodiny, bojím sa o pro-rodinné sociálne istoty. Bojím sa o to, aby sa zo SR miesto najväčšej automobilky v EU nestala najväčšia európska zbrojovka.

Áno, Fico, ja a verím, že aj väčšina občanov sa po dnešnom ráne na Slovensku bojí. Bojíme sa o demokraciu.

– Áno, Šimečka najmladší. Bojíme sa o DEMOKRACIU. Tento strach nás však neparalyzuje. Naopak, -tento strach nás motivuje k tomu, aby sme vás a tých, čo stoja za Vami zastavili. Na Slovensku neprejdete. Choďte sa svoje sorosovské liberál-fašistické hry hrať niekde nabok. Ešte raz: na Slovensku neprejdete !

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

gruzínsko, bitka poslancov parlamentu

Gruzínsky parlament schválil kontroverzný návrh zákona o zahraničnom vplyve. Počas rokovania sa pobili poslanci

14.05.2024 14:23

V uliciach hlavného mesta Tbilisi proti návrhu už týždne demonštrujú desaťtisíce ľudí.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Muž sa odhaľoval a nevhodne sa správal na verejnosti, skončil v cele

14.05.2024 13:13

V zmysle zákona mu môže hroziť trojročný pobyt vo väzení.

migranti

Členské krajiny EÚ definitívne chválili nový pakt o migrácii a azyle

14.05.2024 12:39, aktualizované: 13:59

Proti všetkým častiam migračného paktu hlasovali Maďarsko a Poľsko, niektoré z predpisov nepodporili ani Slovensko či Rakúsko.

Nemocnica, pohotovosť

Poslanci okresali detské pohotovosti, zatvárať budú už o ôsmej večer

14.05.2024 12:32

Nová legislatíva upravuje aj ordinačné hodiny pediatrov v bežných ambulanciách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2862153x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie