Založ si blog

Pošleme liberálnych extrémistov na smetisko dejín

V septembrových voľbách kandiduje viacero vlasteneckých pro-slovensky orientovaných ľavicových alebo národniarskych strán. Sú to strany, ktoré sa opierajú o cyrilometodskú kresťanskú tradíciu Slovenska a Slovákov. Sú to strany, ktoré nadväzujú na prácu národných buditeľov Fándlyho, Bernoláka, Kollára, Hollého, ktoré pokračujú v boji za slovenské Slovensko, započatom štúrovcami Štúrom , Hurbanom, Hodžom, J.Kráľom, J.Franciscim, Daxnerom a i. Sú to strany, ktoré sú pokračovaním snáh S.Hurbana Vajanského, Andreja Hlinku, Martina Rázusa a politického autonomistického hnutia, vedúceho k premene čechoslovakistického štátu, neuznávajúceho slovenskú svojbytnosť najprv na Česko-Slovensko /jeseň 1938/ a neskôr /14.3.1939/ k vyhláseniu prvej Slovenskej republiky.

Prvá SR vznikla v podmienkach, keď demokracie v dnešnej podobe vlastne v Európe ani neexistovali. Reflektovala vtedajšie predstavy o kresťanskom sociálnom štáte, opierajúce sa o pápežskú encykliku De rerum novarum. Režim v prvej SR bol silno autoritatívny. -Kde však vo vtedajšej Európe taký nebol ? Prvá SR musela počas 2.sv.vojny robiť ťažké, niektoré až osudové kompromisy s dominujúcou kontinentálnou veľmocou-Nemeckom. Zvlášť bolestivé boli tie, ktoré sa týkali židovských obyvateľov a tiež zapojenia slovenskej armády do boja proti boľševickému ZSSR. Keď tlak na slovenskú vládu zo strany Nemecka prerástol do okupácie, povstala veľká časť Slovákov zo zbraňou v ruke proti Nemcom. Povstanie bolo potlačené, no ukázalo vôľu Slovákov brániť svoj vlastný štát a svoju slobodu pred germánskou okupáciou.

Na túto tradíciu, na históriu boja proti germánskym a i. okupantom nadvazujú v súčasnosti pro-slovenské strany ľavicovej alebo národniarskej ľudovej orientácie. Teda strany ako Smer SSD, Hlas SD, SNS, Republika a príp. aj Sme rodina. Voči týmto stranám sa formuje blok extrémne liberálnych, extrémne proti-národných, kozmopolitných, nekriticky euroatlantických strán ako je SASKA, PS, Demokrati, Modrý Híd a pod. Sú to strany, čo kolaborovali a kolaborujú so západným kapitálom a jeho politickou reprezentáciou.

Kolaborantské, extrémne kozmopolitné a extrémne liberálne strany sú zradou slovenských národných a ľavicových tradícií. Slováci sú ľudia práce, nie ľudia kapitálu. Slováci sú hrdí na svoj jazyk, kultúru, tradície. Podstata slovenskosti je v oddanosti dedovizni a spoliehaní sa na plody vlastnej práce. Slovákom bola, je a bude cudzie liberalistické nadbiehanie extrémne kozmopolitným multikulti, LGBTI a gender ideológiám, ideológiám umelého miešania rás, bezduchého konzumu, protikresťanského novodobého pohanstva a iným liberálnym vplyvom.

Slováci, tak ako v minulosti budú voliť pro-slovenské strany. Slováci budú voliť v duchu tradícií svojich predkov. Slováci pošlú liberálnych extrémistov na smetisko dejín.

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Vyšetrovanie atentátu na Fica mali by dokončiť za pár mesiacov, hovorí odborník. Akýkoľvek trest môže byť pre strelca doživotný

19.05.2024 07:00

Bývalý elitný vyšetrovateľ vysvetlil, ako by mali vyzerať kroky organov činných v trestnom konaní v najbližších dňoch

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

Ukrajina, Anulia

Bol taký hladný, že žul ešte živú krysu, a Rusi ho bili. Ukrajinský vojak opísal peklo v zajatí

19.05.2024 06:00

Ukrajinský vojak Oleksij Anulia strávil v ruskom väzení takmer 10 mesiacov a bolo to ako stupňujúce sa peklo na zemi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2871970x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie