Založ si blog

Valloviny ničia Bratislavu. Šimečkoviny zničia Slovensko.

Liberálny primátor Vallo ničí Bratislavu ďalšou volovinou. Dal zavrieť jeden z dvoch dopravných pruhov na extrémne frekventovanej ulici po dunajskom nábreží. Vraj kvôli cyklistom. Cyklisti a kadejakí čudácki hipsteri sú totiž pevné jadro slniečkárskej PS a slniečkárskeho válovového Vallovho tímu. Vallovi válovoví slniečkári vymýšľajú jednu valovinu za druhou. Extrémne hlučná liberálna menšina gniavi hlavné mesto Slovenska: zdeformovala život v okolí Horského parku, chystá sa na likvidáciu Slavína, mestské centrum mení na stále miesto osláv hnutia LGBTI, na mestských úradovniach vyvesuje zástavy fašizoidných banderovcov a dúhové znaky osôb s poruchami normálnej reprodukcie. Mestské divadlo ozdobili symbolom odseknutej hlavy najväčšieho slovenského básnika P.O. Hviezdoslava a prečiarknutým štátnym znakom.

Najnovšia volovina je teda vyčlenenie jedného z dvoch dopravných pruhov na dominantnej dopravnej tepne mesta iba pre cyklistov. Pozitívna diskriminácia desiatok cyklistov pred desiatkami tisíc motoristov. Využívaná nanajvýš v niektorých denných hodinách /pri presune cykloidných úradníkov do práce/ a cez víkendy. Väčšinu dňa a celú noc tu však cyklistu takmer nevidíte. Uvidíte sa však typické slniečkárske pokrokárske pozérstvo a liberalistické SOCIÁLNE INŽINERSTVO.

Sociálne inžinierstvo je násilné presadzovanie vymyslených poloprávd o človeku a jeho povahe do chodu štátu a jeho inštitúcií. Násilná „výchova“ obyvateľov a vraj dobre mienená manipulácia s nimi – to je spojivo liberálnej autokracie s marxizmom resp. neo-marxizmom. Falošná predstava o ľudskom svete ako o svete pravdy a lásky, presadzovaná zhora, nasilu a bez podpory ľudí vyúsťuje k tvrdým administratívno-mocenským zásahom. Dláždi ľuďom cestu do pekla. Do sveta autoritatívnosti, fašizoidných „usmernení“, do temnoty a bezútešnosti spoločnosti, akú znázorňujú vizionárske romány Orwella, Huxleya a iných dystopikov.

Vallove primátorskí valoviny-voloviny predznamenávajú obraz Slovenska, aký by sa stal realitou, ak Progresívne Slovensko, SASKA a spol. vyhrali septembrové voľby. Zrušili by všetky tradiční a teda zlé nepokrokové sociálne istoty. Bez ohľadu na názor mužov by im nanútili otcovské dovolenky miesto kariérového rastu, zastavili by budovanie diaľnic a nahradili by ich úspornejšími cyklocestami a vláčikmi-slimáčikmi. Obmedzili by používanie štátnych symbolov ako „nacionalizmus“. Folklórny festival vo Východnej by nahradili multikulti jam session. Automobily, kožuchy a mäsové výrobky by predávali so sankčným príplatkom do fondu rozvoja „nového človeka“….

Slovenky a Slováci, – prevezte sa dnes povinne autom po bratislavskom dunajskom nábreží. Okoštujte atmosféru, aká zavládne na celom Slovensku, ak sa vlády zmocnia Progresívni a Liberálni sociálni inžinieri. Ochutnajte tam budúcnosť – fašizoidnú odslovakizovanú diktatúru slniečkárskych bejby-hrdinov Šimečku, Plavákovej, Bihariovej, Trubana, Petrík-ovej, Hellebrandta, Kišša a spol.

-Sadajte za volant a ponáhľajte sa na nábrežie. Ochutnávka liberálfašizmu sa tam práve začala.

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2871627x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie