Založ si blog

TV Markíza: Lož tv 1. TV JOJ: Lož tv 2…

Lži o akcii Matice. Lži o“ruskom“ bombardovaní trhoviska. Lži a lži. Môžete prepínať koľko len chcete: z Lož TV Markíza na Lož TV Joj, prípadne na Lož TV RTVS…Máme tu pluralitu, môžete si vybrať, či vám lži podajú klamári z Markízy alebo klamári z JOJky. Príklady ? Aspoň dva najnovšie.

Príklad prvý: Protest proti zneucteniu slovenských štátnych symbolov a slovenských kultúrnych dejateľov pred Mestským Divadlom P.O.Hviezdoslava v Bratislave. Protest bol oficiálne ohlásený. Primátor a riaditeľka divadla sa naň pripravili tak, že pracovníkom divadla dali voľno a zabezpečili, aby v čase protestu nebola v divadle ani noha. Protestu sa zúčastnilo viacero osobností z prostredia kultúry, Matice slovenskej, opozičných politikov a asi 1500-2000 národne cítiacich občanov. Nepáčilo sa im, že divadlo nesúce meno najväčšieho slovenského básnika bolo zneuctené vitrážou s vlajkou homosexuálov, vlajkou banderovcov, prečiarknutým slovenským dvojkrížom a vyobrazením odtrhnutej hlavy národného básnika Hviezdoslava. Protest mal pokojný kultúrny priebeh až do chvíle, keď zvuky stovkami Slovákov spievanej slovenskej štátnej hymny prerušili zvukové protesty asi 20 provokatérov na bicykloch s homosexuálnymi a banderovskými zástavami.

Na rušenie slovenskej hymny odpovedali blízko stojaci občania pokusom o umlčanie zdroja rušivého zvuku a pokusom o odstránenie homosexiálnej a banderovskej zástavy. Došlo k ruvačke, do ktorej zasiahla akoby na tento moment pripravená Vallova mestská polícia. Tá polícia, ktorá mala prijať opatrenia a ohlásenú demonštráciu oddeliť od provokatérov kordónom v dostatočnej vzdialenosti. Nič také sa neudialo. Pripravenosť provokatérov, pripravenosť polície a médií na túto provokáciu budia podozrenie, že ide o komplot primátora Valla proti slobode prejavu národne orientovaných občanov.

Tv JOj a Tv Markíza o celej akcii poskytli hrubo neobjektívny pohľad. Prekrútili predmet sporu, nedali priestor oficiálnym rečníkom a akcentovali iba incident s provokatérmi, – ktorý však bol tak malicherný, že drvivá väčšina demonštrantov si ho ani nevšimla. Lži-televízie urobili -ako zvyčajne-s vlasteneckých občanov bitkárov a z tých, čo zneuctili slovenské štátne a kultúrne symboly urobili výkvet kultúrnosti a tolerancie. Hnus !

Príklad druhý: na trhovisko v Kyjevom obsadenom mestečku Konstantinovka dopadli úlomky rakety S-300, ktoré tam usmrtili 17 ľudí. Raketa S-300 je protiletecká raketa, súčasť protivzdušnej obrany Ukrajiny. Ktovie, možno úlomky tejto rakety, ktorú vystrelila kyjevská protivzdušná obrana pochádzajú z rakety zo Slovenska. Každý, kto sa aspoň trochu rozumie raketám a protivzdušnej obrane vie, že nemohlo ísť o ruskú útočnú raketu ale o raketu ukrajinskú, ktorá netrafila cieľ-teda ruskú útočnú raketu či ruský dron – a zrútila sa následne na trhovisko, kde vybuchla a bohužiaľ aj zabíjala. Svedčia o tom nielen úlomky rakety, ale aj jej trajektória a spôsob explózie. Všetko toto sa už objavilo na internetových záberoch telegramu.ua alebo telegramu.ru. 17 mŕtvych má evidentne na svedomí tzv. priateľská paľba Ukrajincov na vlastných ľudí.

Ako tieto veci prezentovali dnes večer /streda/ naše lži televízie ? TV Markíza, TV JOJ, ale aj RTVS a ta3 sa ako jediného vysvetlenia tragédie obetí z trhoviska chytili ukrajinskej propagandistickej verzie. Podľa nej Rusi drahými raketami z čistej zdivočenosti strieľali na trhovisko s nulovým vojenským významom. Chceli totiž, ako inak – zabiť čo najviac ukrajinských Rusov, ktorí v tomto donbaskom mestečku žijú. Naše lži-televízie nešetrili námahou a zasypali Rusov kopou invektív a krivých obvinení. Lži a lži. Jednoducho hnus.

„Slovenské“ lži-televízie prerazili ďalšie dno. Ale ako kedysi hovorili boľševickí propagandisti – aj pri lžiach ich dnešných nasledovníkov platí staré propagandistické budovateľské krédo: „dnešný rekord – zajtrajšia norma“ ! Takže nepochybujme, že i zajtrajšok bude pri klamaní v našich lži-televíziách zase rekordný.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2833391x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie