Založ si blog

Matovičovi a Čaputovej vybuchol prvý kajúcnik..

Voľby sa blížia. Kajúcnici doteraz donášajúci na opozičných politikov kadejaké lži začínajú cúvať. Predpokladaný víťaz volieb bude Smer a ak sa po 30.9. ujme moci, bude pre Imreczeho, Slobodníka, Makóa…na Slovensku horúco. Tí schopnejší začnú v zákulisí vyjednávať, tí politicky podkutejší začnú hľadať únikové cesty do zahraničia. No a „martýri“ budú aj po zmene režimu slúžiť politikom ako Lipšic, Šimečka či Čaputová a budú pod mimoriadne bedlivým okom západných diplomatov a protislovenských médií.

Kajúcnik Peter Petrov, zvaný Tiger asi nie je vhodný osobnostný typ na martýra demokracie. Skôr je to oportunistický kriminálnik, udávajúci na akúkoľvek stranu, len nech mu to zachráni kožu. V najnovšom odhalení manipulácie s výpoveďami protificovských svedkov „Tiger“ ako jeden z prvých zmenil stranu. Priznal, že nahrávka, na ktorej súčasný šéf policajnej inšpekcie Ďurka inštruuje Petrova ako svedčiť, je autentická. Teda že vyšetrovateľ Ďurka /vzorný plnič rozkazov Mikulca, Lipšica a Matoviča/ diktoval Petrovovi obsah výpovedí tak, aby sa dali použiť proti „smerákom“.

Nahrávka a výpoveď kajúcnika „Tigra“ sú luxusnými dôkazmi proti krivičom práva ako bol a je Ďurka a ďalší chlapci z družiny Lipšica a v konečnom dôsledku aj Čaputovej. Smer SSD s odkazom na nahrávku a výpoveď Tigra požiadal NAKU resp. PZ SR, aby pod dohľadom prokuratúry Ďurku ihneď zadržala. Smer SSD vyzval zastupujúceho ministra vnútra Ódora a jeho nadriadenú Čaputovú, aby konali. -Čo myslíte, čo sa stalo ? Nič. Zhola nič. Čaputová aspoň krátko a neuroticky zareagovala. Ostatní zodpovední Hamran, Odor, Lipšic..sú však potichu ako voš pod chrastou. Dúfajú, že „útok“ ktorý odznel na TB Smeru je iba predvolebný výstrelok, že je to smerácka malichernosť, ktorá zanikne v záplave iných predvolebných aktivít.

A čo médiá ? Onemeli. Hlúposti, ako Matovičova provokačka pred Úradom vlády dostali stokrát väčší mediálny priestor než závažná nahrávka a výpoveď Petrova-Tigra.

Smer SSD na TB okrem mimoriadne závažného svedectva proti Ďurkovi predložil aj výpoveď bývalej šéfky vyšetrovacieho tímu Policajnej inšpekcie Santusovej. Santusová vo výpovedi predložila ďalšie dôkazy o tom, ako sa PZ a najmä NAKA zneužívali proti politickej opozícii. Doložila aj pikošku o sexuálnom násilí „elitných vyšetrovateľov“ a „elitnej“ NAKA ako takej. A ako bonus upozornila na previazanosť kriviča práva a sexuálneho násilníka Svitoka na jednu mimoriadne „demokratickú“ politickú stranu. Smer SSD na základe výpovede Santusovej vyzval feministky ako Bittoó Cigániková, Plaváková, Nicholsonová a pod. , aby zaujali k obťažovaniu Santusovej jasný a kritický postoj.

-Čo myslíte, čo sa udialo ? Áno, -zase nič. Zase úplne ničotné nič. Na Slovensku, keď ide o porušovanie zákona zo strany OČTK, kontrolovaných Hamranom, Lipšicom, Odorom a Čaputovou sú všetci TICHO. Ticho je polícia, ticho je ministerstvo vnútra a spravodlivosti, ticho je prokuratúra, ticho sú vládni politici a samozrejme najviac ticho sú provládne -teda de facto všetky médiá.

Takže, haló Čaputová, haló Ódor, haló Lipšic, haló Denník N, haló Sme, haló Markíza, haló JOJka, haló ta3…haló feministky s akože demokratických strán: ZOBUĎTE sa. Na Slovensku sa za vlády Čaputovej, Odora, Lipšica a Hamrana dejú riadne špinavosti. – Konajte. Konajte v záujme verejnosti a aj vo vlastnom záujme. Lebo ak nebudete konať, doplatíte na to. Pretože nekonanie je v prípade vládnych úradníkov trestný čin. Takže budíček-konajte !

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Russia Ukraine War

Neposlušným ukrajinským brancom sprísnili tresty, čaká sa už len na podpis Zelenského. Kto zaplatí pokutu a koho pošlú za mreže?

09.05.2024 14:00

Vláda navrhovala, aby ukrajinskí muži, ktorí sa otočia chrbtom k obrane vlasti, dostali maximálnu pokutu v prepočte až vo výške 4800 eur.

Vysoké Tatry, hor, sneh

Muž v Tatrách zaútočil na strážcu prírody a zranil ho. Pohyboval sa po uzavretom chodníku

09.05.2024 13:32

Nový návštevný poriadok TANAP-u je platný pol roka a do letnej sezóny podľa jeho pravidiel vstupujú prvýkrát.

Maďarsko, Čína Si Ťin-pching, Tamás Sulyok

Čínsky prezident je v Maďarsku, stretne sa s Orbánom. Plánujú podpísať desiatky dohôd

09.05.2024 13:25

Čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga privítal na Budínskom hrade s vojenskými poctami maďarský prezident Tamás Sulyok.

Gymnázium Antona Bernoláka, škola, senec

Na rekonštrukciu škôl v regiónoch pôjde z eurofondov takmer 200 miliónov eur

09.05.2024 12:57

Výzva bola podľa Rašiho pripravovaná už jeho predchodcami, ale bola v decembri 2023 zrušená.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2858148x
Priemerná čítanosť článkov: 3741x

Autor blogu

Kategórie