Založ si blog

Klamári z RTVS by mali mať zákaz pracovať vo verejnom médiu

Nevychádzam z údivu, ako niektorí redaktori a reportéri z RTVS klamú. Včera sa napríklad jedna „reportérka“ spýtala R.Fica /po ukončení jeho diskusie v tv/ prečo obhajuje na verejnoprávnom médiu použitie násilia vo volebnej kampani. Sugestívnejšiu a zákernejšiu otázku som od novinára už dávno nepočul. Samozrejme, R.Fico verejne na RTVS nijaké použitie násilia vo volebnej kampani neobhajoval. R.Fico iba odpovedal, že je normálne ak sa osoba, ktorá bola fyzicky napadnutá /napr. Matovičovom alebo akýmsi matovičovským kickboxerom/ bráni. Je normálne, ak sa členovia a sympatizanti Smeru snažia zamedziť tomu, aby predstavitelia OLaNO výtržnosťami narušovali povolenú TB, a je normálne, aby upozorňovali napr. na nezákonné parkovanie vozidiel OLaNO na chodníkoch a pod.

Smeráci neboli ani pri TB Smeru pred Úradom vlády a ani pri napadnutí staršieho muža kickboxerom tými, čo fyzické násilie začali. V prvom prípade tým, kto udrel prvý bol Matovič. Kopol dr.Kaliňáka do hrude a krku. V ďalšom útoku ho zastavil až mladý Smerák z Košíc. V druhom prípade na upozornenie staršieho muža, aby neparkoval svoje stranícke auto na chodníku reagoval nádejný poslanec za OLaNO úderom hodným majstra SR v kickboxe. Muž na útok odpovedal pokusom kickboxera opľuť. Netrafil. Zato kickboxer udrel muža druhý raz a poriadne ho trafil…Pýtať sa po týchto dvoch napadnutiach „smerákov“, prečo schvaľujú násilie je teda riadne arogantná nechutnosť. Smeráci neudierali prví a ak sa primerane bránili, majú na to zo zákona právny nárok.

Prekrúcanie udalosti – označenie napadnutia Kaliňáka a Matovičom a staršieho občana /sympatizanta Smeru/ za „potyčky“ medzi matovičkármi a smerákmi, – to je poriadne arogantná lož. To je potom každá obeť fyzického násilia /vrátane vraždy/ účastníkom „potýčky“… A označenia korektného vyjadrenia R.Fica k spomenutým prípadom je lož priam obludná. Za ňu by mala príslušná „reportérka“ dostať doživotný zákaz pracovať vo verejnom médiu. Prečo ? Lebo na prácu v takomto médiu nemá ani odborné a ani morálne predpoklady. Nech sa zamestná ako propagandistka v OLaNO alebo v PS. Tam to bude iste viac v súlade s jej osobným presvedčením.

PS: Médiá sa inak zaoberajú samými smiešnymi zástupnými témami. Podstatné problémy súčasného vládnutia – najmä protizákonné matovičovsko-odorovské zneužívanie OČTK v boji proti opozícii absolútne ignorujú. Klamú, že prílev migrantov do SR spôsobili akési papieriky, ktoré polícia dáva migrantom /hoci nemusí/ – no o tom, že hraničné priechody /oficiálne ale najmä neoficiálne/ nikto nestráži, nič nepíšu a ani nevysielajú.

Po voľbách bude musieť budúca /dúfajme/ ľavicovo-národniarska vláda vyčistiť viacero augiášovských chlievov. Medzi tými, kde sa to najviac žiada, je Augiášov MEDIÁLNY chliev. Treba ho očistiť od propagandistov. Od tých, čo s profesionálnou, nadstraníckou a politicky nezaujatou žurnalistikou nemajú nič spoločné.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Každá škola dostala svojho policajta. Vinníkovi za teroristické bombové vyhrážky hrozí aj doživotie

09.05.2024 05:00

Štátna tajomníčka rezortu vnútra Lucia Kurilovská ubezpečila, že vyučovanie môže od štvrtka pokračovať a oznámila, že každá základná a stredná škola dostala prideleného policajta.

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2857772x
Priemerná čítanosť článkov: 3741x

Autor blogu

Kategórie