Založ si blog

Klebetné baby: Smer 87,4% ku PS: 11,8%: Pellegrini nemá alternatívu !

Dnes publikované údaje /po septembrových voľbách najdôveryhodnejšej/ agentúry SANEP pre ta3. ukázali, čo sa tu snažím prezentovať už dva-tri články dozadu. Že totiž nielen pre víťaznú skupinu slovenských voličov ako celok ale aj pre deväť desatín voličov Hlasu SD je jedinou vládnou alternatívou VLÁDA SO SMEROM SSD. O možnosti vládnuť s PS uvažuje iba 11, 8% voličov Hlasu.

11,8 % je zúfalo málo. -Čudujem sa konšpirátorom a klebetníkom, že na úvahy o nejakej alternatíve k vláde Smeru, Hlasu a SNS strácajú čas.

Pellegrini pod dojmom takýchto zistení nemá nejakú inú alternativu. Má iba kategorický imperatív ísť do vlády so Smerom. Možnosť nejsť do takejto vlády nie je politická voľba – je to zrada a následne politická samovražda. Jediná čestná možnosť by bola abdikácia na šéfa Hlasu a odovzdanie strany niekomu inému – napr. druhej najpopulárnejšej osobnosti v strane Hlas – Sakovej resp. Tomášovi. Toto by bola jediná cesta P.Pellegriniho, aby sa vyhol nepríjemnej podriadenosti voči Ficovi a zároveň aby sa nedopustil zrady vlastného voličstva a zrady slovenského národa ako takého.

Verím, že Pellegrini svoju situáciu pozná aj bez prieskumov. Verím, že pozná svoju vlasteneckú a ľavičiarsku politickú povinnosť. Verím, že vie čo od neho Slováci chcú. A že nezaváha, že urobí, čo sa treba.

Klebetnice z médií, nevedia čo je ich profesionálna a morálna povinnosť. Aj keď sa pri údajoch od SANEPu na moment trochu zháčia, nepochybujem, že budú onedlho konšpirovať a bulvarizovať ďalej. Nevedia inak. Konšpirácie, konfabulácie, klebety, fámy, chýry sú podstata ich verejného bytia. Nejaký ten „hlas ľudu“ im v tom nezabráni. Našťastie, väčšina občanov v SR je normálna a na táraninky o alternatívach povolebnej vládnej koalície neverí.

Miesto falošného zmierovania uznajte, že tu zákonne vládne Smer+Hlas+ SNS. /Pán Fabián, pán Lovaš ďakujem za vaše príspevky/

19.05.2024

Vždy ma poteší, keď niekto iný napíše alebo povie čosi, čo treba povedať a napísať a ja sa o to nemusím postarať. Stačí iba čítať. Tak aj teraz. Na blogovisku Pravdy sa objavil článok podľa mňa najkvalitnejšieho blogera Pravdy – pána Fabiána. Článok práve dali na titulku, prečítajte si ho. Obsahuje skvelú analytickú časť a bystré úsudky, ktoré z [...]

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:40

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

V Iráne zrejme havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov, pátrajú po ňom už hodiny

19.05.2024 16:04, aktualizované: 20:40

Spolu s prezidentom Raísím cestoval vo formácii troch vrtuľníkov aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 768
Celková čítanosť: 2874290x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie