Založ si blog

5 – 25- 30-100 tisíc, 1 milión: hitparáda opozičných výmyslov a upaľovanie „blond holky“Šimkovičovej

Vo vymýšľaní „šalenych“ čísiel sú na Slovensku od nepamäti najlepší „vihodňari“. Najmä Prešovčania. Tí tradične na Nový rok uvádzajú pôrody pol sekundy od začiatku nového roka. Aj teraz sa prejavili. Pri informovaní o počte účastníkov opozičnej demonštrácie poriadne po šarišsky zavalašili a miesto reálnych 500 demonštrantov buchli pre médiá 5000.

V Bratislave majú na vymýšľanie „vedecké metódy“. Aspoň tak o tom jedného priameho účastníka demonštrácie na SNP presviedčala opozičná propagandistka z RTVS, Iveta Vanková Gombošová. Miesto realistických 7800 demonštrantov, ktoré metódou podrobnej analýzy fotografie uviedol onen priamy účastník, trvala na 25 či 26 tisícoch. Dôkaz ? Jednoduchý. Tak to predsa deklarovali organizátori demonštrácie ! Neskôr, na druhý deň po podujatí sa aj toto číslo zazdalo bejby Šimečkovi akosi malé. A tak začal v médiách používať iné magické číslo : 30 000. Keď už, tak už.

Podobnú metódu narábania s číslami používajú aj agentúry na prieskum verejnej mienky. Pravda, len tie „motivované“. Napríklad agentúra AKO ešte pred pár dňami uvádzala ochotu voliť Korčoka /to je ten, čo tri roky miništroval resp, ministroval pod trnafským bláznom Matovičom/ na úrovni 30%. A ajhľa, po primeranej „motivácii“ od aktivistov pána Korčoka /študentov, čo sa na Korčokov veľmi transparentný účet poskladali po 5 eur/ sa percento týpkov, ochotných voliť Korčoka zvýšilo na takmer 38%….

Fantázii sa medze nekladú. Ani pri vymýšľaní počtu podpisov pod petíciu za odstúpenie ministerky kultúry M.Šimkovičovej. V piatok večer začali výmyselníci číslom 30, potom 40 a potom 60 tisíc. Za pár minút to už zrazu bolo 65 tisíc. Ani nie za hodinu dokonca už 80 tisíc. Neskoro večer 85 tisíc. No a spravodajské televízie končili včerajší deň peknou okrúhlou cifrou 100 tisíc. Čo by nie, -veď tie mená, podpisy a identifikačné údaje na petičných listinách NIKTO NEZÁVISLE NEKONTROLOVAL.

Neviem, ako sa počet občanov nespokojných s manažérskymi koncepciami pani ministerky v noci vyvíjal. No iste sa ďalej zvyšoval. Typujem, že teraz v sobotu na poludnie to bude 250 – 300 tisíc. Nepochybujem, že do nedele narastie počet znalcov kultúrnej politiky, manažmentu a financovania kultúry aspoň na 1 milión. Dlho nepotrvá a masa expertov napr. na inkluzívne poňatie kultúry presiahnu 3-4, či dokonca 5-6 miliónov. Nemožné ? Ale veru možné: len v bratislavských kaviarňach je počet znalcov umenia, kultúry, médií minimálne 6 miliónov. Každému z nich iste doma nad posteľou visí reprodukcia veľdiela majstra Dúbravského. Toho jeho slávneho autobiografického diela, na ktorom útly maliar Dúbravský drží za penis režisérskeho obra Bebjaka.

Slovom, na Slovensku je nepreberné množstvo teoretikov umenia. A ešte väčšie množstvo, tých, čo nenávidia Šimkovičovú. Šimkovičovú na Slovensku nenávidia milióny ľudí. Či už žijúcich, alebo tých čo už ležia na Slávičom údolí.

Ako je to možné ? Jednoducho. Ministerka Šimkovičová je pekná, kultivovane udržiavaná žena. Blondína. Na Slovensku je minimálne 2,7 žien, ktoré sú od nej škaredšie. V kultúrnej obci, medzi bohémkami, hipsetrkami, kaviarenskými zacundrenkami, lesbami presúšajúcimi sa po „verejnom priestore“ /aké pekné moderné slovo…/ v nepraných a nežehlených sukniach, so zlepenými pestrofarebnými chlpmi na hlave a sicherkami v nose – nenájdete ženu, ktorá by sa pani Šimkovičovej mohla rovnať. Dokonca ani Zore Jaurovej sa to nepodarilo !!!!! Všetky tieto osôbky Šimkovičovú nenávidia. Od počatia až za hrob.

-Keď už pre nič iné, tak aspoň pre toto je ministerka Šimkovičová odsúdená na opľutie, na nenávisť a na odvolanie. A môže byť rada, že iba na odvolanie. Ak by sme sa vrátili 300 rokov dozadu, skončila by na námestí SNP na horiacej hranici.

Súhlasím. Martina Šimkovičová je bosorka z odporného konšpiračného média Slovan. Martina Šimkovičová je zástankyňa starostlivosti o slovenské národné tradície. /No fúúúúúúj !/ Martinu Šimkovičovú treba odvolať, uväzniť, mučiť a potom upáliť.

Ľudí, ochotných upáliť ju na námestí SNP sa zíde dosť a dosť. Azda aj 7800. Vo štvrtok bude zase zima. Treba sa zahriať pri hranici…

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 766
Celková čítanosť: 2866800x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie