Založ si blog

Voliť Korčoka rovná sa voliť Matoviča

Prečo ? Pretože:

  • Korčok tri roky pocitovo miništroval , pardon MINISTROVAL polobláznovi Matovičovi pri jeho povestnej hrôzovláde; držal hubu pri tých najväčších matovičovských zločinoch, pri tých najväčších hlúpostiach a proti-slovenských sabotážach.
  • Korčok podobne ako Matovič posluhoval USA, poslúchal na slovo pokyny americkej veľvyslankyne.
  • Korčok je nevzdelaný, nekultúrny človek, podobne ako Matovič. Má nulovú znalosť slovenskej histórie, slovenskej kultúry a tradícií, nepozná skutočné ekonomické a sociálne problémy slovenského ľudu.
  • Korčok je zákerný, mimoriadne agresívny človek, ktorý však svoj hnev a nenávisť vie lepšie maskovať.
  • Korčok je arogantný chrapúnsky sa správajúci prišľapnutý človiečik podobne ako Matovič. Svedčí o tom nikým a ničím nevyprovokovaný primitívny osobný útok na súpera v predvolebnej súťaži.
  • Korčok má podobne ako Matovič /mal na začiatku/ extrémne silnú podporu celoplošných médií. Najmä televízií ako Markíza, JOJ, ta3 ale škandalózne aj verejnoprávnej RTVS.
  • Korčok, podobne ako Matovič je šampión v klamstvách, lžiach, cigánstvach. intrigách, konšpiráciách a hoaxoch.

Korčok bol ministrom vyšinutého zloducha Matoviča. Bol a je miništrantom Matoviča. Matovičovci a matovičovskí voliči budú voliť Korčoka. – Chcete patriť medzi nich ?

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 766
Celková čítanosť: 2866747x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie