Založ si blog

Uhádnite krvaja Valáška !

Hádajte, kto to je:

  • Nízky, šťúply, s nadmerne veľkým čelom a úlisným úsmevom, podobajúci sa na Hujera so známej českej komédie. Alebo na udavača a špicla Krvaja z filmu Posledná bosorka /hral ho J. Kroner/.
  • Panská žalobaba, donášač cudzím vrchnostiam. Politický sliz, čo sa hrá na diplomata a znalca nedostižných zahraničných mravov. Najmä tých bruselských a amerických. Navonok spôsobné správanie. Vo vnútri chrapúnske inštinkty.
  • Ideálny cenzor, – lovec protištátnych dvojzmyslov, v Bruseli zakázaných slov ba ešte aj nevyslovených myšlienok, vždy v strehu. poľujúci na všetko, čo sa v rámci našej demokratickej, liberálnej a humánnej Euroatlantídy nesmie a nemá.
  • Vždy pripravený brechať ako pes spoza plota. Pripravený osobne uraziť ideologického diverzanta -nepriateľského diskutéra-nie v priamom súboji ale na partizánsky spôsob – teda na spôsob „vystreliť a ujsť“ … pred férovkou.
  • Bruselský lokaj. Verný sluha svojho pána, ale len do momentu, pokiaľ sa nedozvie, že s týmto pánom je to už zle-nedobre, -lebo pánov pán sa pána chystá pustiť k vode. Vtedy ako potkan z potápajúcej sa lode uteká od starého panstva k novému.
  • Aby bol zaujímavý, rád naznačuje, že vie o čomsi tajomnom. Napríklad o 12 ľuďoch „z okolia Fica“, kvôli ktorým sa má zrušiť špeciálna prokuratúra a upraviť trestný zákon. Keby ste ho vyzvali, aby tých 12 ľudí „z okolia Fica“ vymenoval, vykrúti sa ako had. -Lebo on vie, ale nepovie…
  • Do médií a na rokovanie chodí s kopou papierov a dvoma okuliarmi. To aby každý videl, aký je pracovitý, ako má veci naštudované, ako pozná všetky európske „obežníky“ a predpisy.
  • Pri skupinových fotkách či spoločnej tlačovej besede je odsúdený na posledný rad vzadu. Odtiaľ sa snaží naťahovať aspoň dlhý krk ako vypĺznutá sliepka. Zbytočná robota. Plaváková má krk oveľa dlhší.
  • Na základnej škole ho iste šikanovali. Iste si z neho radi robili srandu. Ba možno aj futbalovú loptu. A on sa im za to pri prvej príležitosti iste neľútostne mstil.
  • Je to na prvý pohľad zábavná figúrka. Ale pozor – jedovatá, zákerná a kde môže, tam aj nebezpečná.

Ak viete, kto to je, nechajte si to pre seba. Lebo hrozí vymazanie. Pán poslanec „Malý Rumun“ alias Valášek je šikovný intrigán. On sa o to postará.

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, Západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00, aktualizované: 07:49

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2871151x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie