Založ si blog

Kto sa ešte nevyjadril k zmene trestného zákona, nech sa hlási u súdr. Šimečku

Dovoľujem si využiť parafrázu na známy bonmot L+S, lebo už dva mesiace počúvam frázu, že k zmenám v trestno-právnej oblasti sa nevyjadrila verejnosť či odborníci- hoci dennodenne sa k nim vyjadrujú desaťtisíce insitných odborníkov na ulici, v kaviarni, v krčme, v televízii, rozhlase, novinách, na internete, v divadle…študenti prvého ročníka práva s pubertálnymi vyrážkami, vyprasené standupistky a prestarnuté herečky… dokonca už aj gastarbeiteri v Čechách a na Morave.

Áno, k zmenám v trestnoprávnej oblasti sa vyjadril u nás každý, chcel chcel. Každý hlupák, lebo hlupákov jazyk /ak ide o politiku/ najviac svrbí. Napriek tomu ale matovičkári, sulíkovci a šimečkovci z parlamentu trvajú na tom, že u nás vraj kdesi v stratených dolinách a húštinách slovenského pralesa ešte žijú „odborníci“, čo sa ešte k zrušeniu ŠP a novele v oblasti trestného práva nevyjadrili. Príslušníkom tohto odľahlého kmeňa expertov, zvyknutým na archaické „medzirezortné pripomienkové konanie“ odporúčam, aby sa konečne ozvali. Aby sa prihlásili u súdruha Šimečku najmladšieho. Odporúčam im, aby to urobili čo najskôr, lebo streda sa blíži. A s ňou sa blíži aj hlasovanie, ktoré súčasnú etapu debát okolo ŠP a TZ predbežne uzavrie.

– Občania experti, neváhajte ! Máte poslednú príležitosť, aby ste aj vy nejakou tou svojou miliónkrát počutou trepinou prispeli do opozičného názorového guláša. Mladý „kuchtík“ Šimečka každú vašu slaboduchú ingredienciu iste s radosťou zamieša do maglajzu, čo tu už pomaly tri mesiace mieša.

Zdá sa, že sa blížime ku koncu jednej periódy. Opozícia si bude musieť nájsť na svoju deštrukciu, pardon -obštrukciu, inú legendu. Zdá sa, že vstúpime do novej fázy zápasu o Slovensko.

Svedčí o tom aj PRACOVNÁ NÁVŠTEVA pani Čaputovej v USA /maskovaná za sprievodnú oficiálnu návštevu Kanady/. Pani Čaputová zrejme pôjde aj do New Yorku na 5.ave., aby dostala na zmenenú situáciu nové noty, nové inštrukcie. Tajuplný obsah pracovnej návštevy pezinskej paničky u sorosovcov je veľmi tajný. Až do tej miery, že sa v predvolebnej kampani BRZDÁRA Korčoka stáva verejným tajomstvom…

Ak by ho niekto z pomalšie chápavých Slovákov nevedel dešifrovať, – nech sa opäť obráti na súdruha Šimečku najmladšieho. Dostane od neho pozvánku na „veľkú štvrtkovú revolúciu“. Na námestí SNP dostane kvalitne vyrobený konfekčný plagát. Z neho sa dozvie, čo a ako.

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2848028x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu

Kategórie