Založ si blog

Kto sa ešte nevyjadril k zmene trestného zákona, nech sa hlási u súdr. Šimečku

Dovoľujem si využiť parafrázu na známy bonmot L+S, lebo už dva mesiace počúvam frázu, že k zmenám v trestno-právnej oblasti sa nevyjadrila verejnosť či odborníci- hoci dennodenne sa k nim vyjadrujú desaťtisíce insitných odborníkov na ulici, v kaviarni, v krčme, v televízii, rozhlase, novinách, na internete, v divadle…študenti prvého ročníka práva s pubertálnymi vyrážkami, vyprasené standupistky a prestarnuté herečky… dokonca už aj gastarbeiteri v Čechách a na Morave.

Áno, k zmenám v trestnoprávnej oblasti sa vyjadril u nás každý, chcel chcel. Každý hlupák, lebo hlupákov jazyk /ak ide o politiku/ najviac svrbí. Napriek tomu ale matovičkári, sulíkovci a šimečkovci z parlamentu trvajú na tom, že u nás vraj kdesi v stratených dolinách a húštinách slovenského pralesa ešte žijú „odborníci“, čo sa ešte k zrušeniu ŠP a novele v oblasti trestného práva nevyjadrili. Príslušníkom tohto odľahlého kmeňa expertov, zvyknutým na archaické „medzirezortné pripomienkové konanie“ odporúčam, aby sa konečne ozvali. Aby sa prihlásili u súdruha Šimečku najmladšieho. Odporúčam im, aby to urobili čo najskôr, lebo streda sa blíži. A s ňou sa blíži aj hlasovanie, ktoré súčasnú etapu debát okolo ŠP a TZ predbežne uzavrie.

– Občania experti, neváhajte ! Máte poslednú príležitosť, aby ste aj vy nejakou tou svojou miliónkrát počutou trepinou prispeli do opozičného názorového guláša. Mladý „kuchtík“ Šimečka každú vašu slaboduchú ingredienciu iste s radosťou zamieša do maglajzu, čo tu už pomaly tri mesiace mieša.

Zdá sa, že sa blížime ku koncu jednej periódy. Opozícia si bude musieť nájsť na svoju deštrukciu, pardon -obštrukciu, inú legendu. Zdá sa, že vstúpime do novej fázy zápasu o Slovensko.

Svedčí o tom aj PRACOVNÁ NÁVŠTEVA pani Čaputovej v USA /maskovaná za sprievodnú oficiálnu návštevu Kanady/. Pani Čaputová zrejme pôjde aj do New Yorku na 5.ave., aby dostala na zmenenú situáciu nové noty, nové inštrukcie. Tajuplný obsah pracovnej návštevy pezinskej paničky u sorosovcov je veľmi tajný. Až do tej miery, že sa v predvolebnej kampani BRZDÁRA Korčoka stáva verejným tajomstvom…

Ak by ho niekto z pomalšie chápavých Slovákov nevedel dešifrovať, – nech sa opäť obráti na súdruha Šimečku najmladšieho. Dostane od neho pozvánku na „veľkú štvrtkovú revolúciu“. Na námestí SNP dostane kvalitne vyrobený konfekčný plagát. Z neho sa dozvie, čo a ako.

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2967010x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie