Založ si blog

Ústavný súd NEDAL Čaputovej za pravdu !

Klamať, cigániť, luhať, prekrúcať, dezinformovať …toto je každodenná pracovná náplň našich mejnstrímových médií. Predovšetkým internetových, rozhlasových a televíznych. Dnes tieto lživé médiá zaklamali v súvislosti s rozhodnutím Ústavného súdu /ÚS/ o kompetenčnom zákone. Médiá zacigánili: bombasticky verejnosti oznámili, že ÚS dal za pravdu Čaputovej. Klamstvo ako hrom.

– ÚS Čaputovej nedal za pravdu ! Naopak. Ústavný súd Čaputovej návrh na pozastavenie účinnosti zákona ZAMIETOL ! Pokiaľ ide o ostatné Čaputovej návrhy, ÚS neurobil nič iné, len Čaputovej návrh prijal na ďalšie konanie. To konanie môže skončiť všelijako, – nielen rozsudkom, ktorý zruší niektoré ustanovenia kompetenčného zákona ale aj rozsudkom, ktorý potvrdí súladnosť zákona s ústavou. Médiá sú asi jasnovidci, keď vedia ako rozhodovanie ÚS skončí…

Mejnstrím v SR klame nonostop, 7×24. Nemá zmysel sa tomu teraz znovu bližšie venovať. Stačí ako pars pro toto spomenúť novinársky odhad na účasti na dnešnej opozičnej demonštrácii pred NRSR. Vraj ich tam bolo 18-20 tisíc. Ba kieho ! Odborník to štandardnou metódou určil na 6 až 7 tisíc.

Demonštrácie terajšej opozície podľa liberálneho mediálneho sluhu I.Štulajtera početnosťou vysoko prevyšujú počty ľudí na demonštráciách ľavice a národniarov. A to bez zvážania účastníkov autobusmi. To vraj svedčí o širokej ľudovej podpore požiadaviek liberálnej a progresívnej pravice. -Nuž to je teda manipulácia, hodná novinárskeho „lotra“. Pravda je taká, že Bratislava a okolie sú hniezdom liberálov a pravice. Bratislava vždy taká bola, podobne ako je Praha v ČR, Budapešť v Maďarsku, Belehrad v Srbsku, Varšava v Poľsku..

.V Bratislave je sústredená takmer tretina voličov súčasnej opozície. Bratislava nie je normálne Slovensko, je to demogragicko-sociálna politická anomália. V Bratislave nie je problém zhromaždiť 5-10 tisíc pravicových fanatikov. Pod akoukoľvek proti-národnou a protiľavicovou zámienkou. Početnosť bratislavských manifestácií nemá nič spoločné s politickými náladami väčšiny Slovákov, žijúcich na vidieku. Taká je pravda, pánkovia a paničky z dezinformačných „slovenských“ masmédií !

Lži mejnstrímu však protislovenskej opozícii nepomôžu. Pravda napokon vždy vyjde na svetlo božie. Vždy vyjde najavo. Luhári- novinári nemáte šancu !

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Výbor gruzínskeho parlamentu odobril návrh sporného zákona o 'zahraničných agentoch' za 67 sekúnd

13.05.2024 18:23

Rýchlosť prerokúvania a hlasovania zdôvodnil predseda výboru tým, že tretie čítanie obsahuje iba redakčné pozmeňujúce a doplňujúce návrhy.

indonézia, sopka, záplavy

Indonéziu sužujú záplavy, zahynuli už desiatky ľudí. Na jednom z jej ostrovov vybuchla sopka

13.05.2024 18:18

Obyvateľov ohrozujú aj veľké sopečné kamene, ktoré sa začali valiť po silnom daždi z jednej z najaktívnejších indonézskych sopiek.

Sergej Šojgu / Valerij Gerasimov /

Splní Putin Prigožinov sen? Po Šojguovi môže padnúť aj Gerasimov

13.05.2024 18:11

Kto by si nepamätal virálne video, na ktorom šéf súkromnej žoldnierskej armády vlani v máji nad hromadou tiel svoich bojovníkov zúrivo kričal: "Šojgu! Gerasimov! Kde je munícia?"

bobor, mokrad, dubrava, zahorie

Podľa svedkov sú v okolí Zlína už tri medvede

13.05.2024 17:58

Podľa polície by mali byť obyvatelia regiónu pri pobyte v lese opatrní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2861817x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie