Založ si blog

Čaputovej hanba

Čaputová si dnes riadne zavarila. Urobila si hanbu, ako keď sa malá školáčka počas školského vyučovania pokaká v triede. Čaputová nepozvala na politické rokovania o budúcej „úradníckej“ vláde predstaviteľov najväčšej opozičnej strany – strany Smer Slovenská sociálna demokracia. Nezavolala na konzultácie ani LSNS a Republiku. Hanebnosť, na akú sa nezabúda a ktorá neslávne vstúpi do slovenskej histórie. Hanba.

Čaputová dnešným hanebným rozhodnutím ukázala, že na prezidentskú funkciu nedorástla-aj keď už z hľadiska času mala na to dosť možností. Čaputová sa nedokázala a nedokáže politicky odosobniť, povzniesť nad osobné spory, nad odlišnosť východiskových hodnôt a ideológií. Čaputová sa dnešným rozhodnutím sama vrátila na úroveň obyčajnej ohrdnutej a nahnevanej ženy. Prejavila neschopnej dodržiavať aspoň minimálne politické zvyklosti a dvornú etiku. Hanba.

Čaputová dnes ukázala, že si neváži tie státisíce občanov Slovenskej republiky, ktoré volili a budú voliť Smer slovenskú sociálnu demokraciu. Čaputová z nich dnes svojim hanebným rozhodnutím urobila občanov druhej, možno až tretej triedy. Nepriamo ich obrala o možnosť prostredníctvom nimi preferovanej politickej strany zasahovať do aktuálneho diania v štáte. Čaputová dnes obrala státisíce Slovákov o časť ich občianskych práv. Hanba.

Dnešnú hanebnosť bude potrebné zapísať čiernou sadzou do múra na bratislavskom hrade. Na dnešok nesmie skutočný Slovák nikdy zabudnúť. Včera Čaputovej nedôverovalo 60% Slovákov. Dnes to musí byť aspoň o tretinu viac. Čaputová už nikdy nesmie byť prezidentkou Slovenskej republiky. Naša krásna vlasť si takú „političku“ ako je Čaputová jednoducho nezaslúži.

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2818816x
Priemerná čítanosť článkov: 3724x

Autor blogu

Kategórie