Založ si blog

Koniec hokeja na Slovensku-zúfalstvo reklamných agentúr-pohoda vo vláde

Slovenský ľadový hokej upadá. Momentálne sme na 9 až 11 mieste. Treba totiž zohľadniť fakt, že na majstrovstvách „sveta“ 2023 sa nezúčastnili celky Bieloruska a Ruska. Počet Slovákov v NHL je zúfalo malý a aj tí, čo tam ešte hrajú, sú prestarnutí /Tatár,Pánik/ alebo sú zaraďovaní do 3-4 útoku resp. pendlujú medzi NHL a farmárskymi ligami.

Čím je to s naším hokejom horšie, tým väčšie somariny vymýšľajú mecenáši, ktorí obchodujú s ľuďmi, s bielym hokejovým mäsom. Sú to veľmi kultúrni ľudia, -napr. taký pán Ľupták, majiteľ kultivovaného slovníka, majiteľa rómsko-slovenskej kopáčskej firmy a zároveň majiteľ niekoľkých treťoradých hokejových klubov. Majitelia a funkcionári hokejových klubov sa z posledných síl klbčia medzi sebou. Z jednej slovenskej mizernej hokejovej ligy sa chystajú vytvoriť dve mizerné slovenské hokejové ligy. Najlepšia cesta k tomu, aby slovenské hokejové kluby sme zmizli z mapy európskych klubových súťaží.

Ak by z tohtoročných MS rusofóbovia nevyhnali Bielorusov a Rusov, nehrali by na týchto majstrovstvách exoti z Maďarska a Slovinska. A my Slováci by sme mali čo robiť, aby sme sa v elitnej skupine hokejistov zachránili.

V tejto mizérii však t.č. majú malú žatvu aspoň reklamné, promočné a PR agentúry. osobitne tie, čo pracujú pre Tipos. – Vlastne žatvu už nemajú. Skončila. Slováci vypadli z MS, – reklamným agentúram vypadlo z ruky zlaté vajce. Rozbilo sa na cimpr-campr. Reklamné šoty s akýmsi tlstolícim Slavkovským či Slafkovským a všadebolkou Vlhovou, ktorá o mantinel hádže deduška Cígera sú v aktuálnej hokejovej sitácii SR iba trápnou groteskou. Sú výsmechom našej hokejovej a športovej úbohosti a pôsobia na verejnosť kontraproduktívne.

Prečo je to tak ? Lebo. Lebo sa vraví, že aká je v štáte vláda, ako veľmi je táto vláda vlastenecká, taký je v tomto štáte šport. U nás po dávno mŕtvom tenise, basketbale, volejbale, odchode Kuzminovej, poloodchode Vlhovej a Sagana, živorení futbalistov a ľahkých atlétov /bohužiaľ aj Volka/ a krachujúcich futbalistoch toho v športe veľa nezostalo. Vodný slalom, veslovanie a kanoistika – ale tú kvári limitácia počtu pretekárov a rušenie olympijských kategórii /v prospech športov ako je poker, americký futbal,bejzbol a pod/. A máme ešte samozrejme aj športovú streľbu-dievčatá, čo prinášali medaily však už trochu prezreli resp. starajú sa skôr o rodinu a osobnú kariéru ako o napredovanie vo výkonnosti…Upadáme. Nie iba kvôli peniazom a štadiónom. Podľa mňa najmä kvôli nedostatku skutočného slovenského vlastenectva. Upadáme, lebo bez vlasteneckej vlády nemôže byť vlastenecké nadšenie ani u fanúšikov športu a ani u športovcov samotných.

-Všeobecne a teda aj na Slovensku platí: aká vláda, taký hokej. V jednej i v druhej oblasti na Slovensku už dobre iba bolo. Ale nebuďme úplní pesimisti: možno ešte znovu bude. Bude, ak sa nedáme znovu oklamať a nesadneme na lep eurotlantickým bojovníkom, koučovaným z Bruselu a Washingtonu.

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2821700x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie