Založ si blog

Migranti v Horskom parku

Neschopný šéf polície rozváža migrantov z Krtíša po celom Slovensku. Už sú nielen v centre Bystrice ale aj v Bratislave. Polihujú na lavičkách na Námestí slobody. Túlajú sa po historickom centre Bratislavy. No a najnovšie podriemkávajú v lesných zákutiach Horského parku.

Predstavte si mamičky s deťmi ako sa v lesnom prostredí stretnú so žiadostivými pohľadmi počerných mladých mužov – ako inak, – všetkých zo Sýrie. Hladní, smädní a nadržaní chlapíci majú konečne nejaký pekný zážitok. Či ho budú mať aj mladé Slovenky, ktovie. Mladé voličky Progresívneho Slovenska asi áno. Ba možno aj pani Plaváková by ho mala, keby do Horského parku zašla.

Zatiaľ sa obe skupiny návštevníkov Horského parku iba vizuálne oťukávajú. Zatiaľ. Ak by sa niečo zvrtlo inak, ktovie ako dlho by trvalo, kým by prišla pomoc. Lebo neschopný šéf štátnej polície Hamran sa stará iba o rozptyl utečencov po Slovensku. O to, čo potom robia, už nie. Migrantov v Horskom parku ignoruje aj Vallova progresívna mestská polícia. Nikde nevidieť ani len otlačok policajnej topánky. Nikde ani nohy strážcov zákona.

-Našťastie, v Horskom parku v noci vychádzajú na lov diviaky. Je ich tam celkom slušné stádo. Stretnutie diviakov s počernými synmi púšte bude asi jediný moment, ktorý migrantov vypudí z centra mesta a premení park opäť na zónu bezpečia a pokojného odpočinku.

Pre Bratislavčanov, ktorým je na to park už takmer 150 rokov určený.

PS: Kde sú naši investigatívni novinári, kde sú naši inokedy tak pohotoví reportéri, že si takéto senzačné mediálne sólokapre nechávajú uniknúť ? Nemajú čím snímať ? Chýba im záznamová technika ? Aháááá…

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2833298x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie