Založ si blog

Haščákove miliardy na Ficovom účte, Pellegrini v tangáčoch, Čaputová na čele revolúcie, predčasné voľby a znovu vláda Smeru: čo nás čaká v roku 2024…

Končí sa rok 2023 a blíži nový rok 2024. To provokuje rôznych veštecky nadaných politikov, novinárov a najmä kadejakých expertov, analytikov či prognostikov, aby popustili uzdu svojej fantázii a bez zábran „na prvú ostrú“ prezradili verejnosti všetky svoje želania a skryté túžby.

Takto sa napríklad so svojimi túžbami a pudmi podelili skvelí experti – odborníci ako sú Šimečka st., Kostolný, Lenč, Ďurana aťď. -Jeden väčší expert ako druhý. Verejnosť sa od nich dozvedela, že:

  • Ťažká hospodárska a finančná kríza, zapríčinená zničujúcim dvojmesačným bačovaním Ficovej mafie vyústi do zníženia ratingu agentúry PITCH na úroveň XY minus s negatívnym výhľadom a do krachu, aký onehdy ani Grécko nezažilo.
  • Bežní ľudia budú podľa INAKO zomierať od hladu, no Ficovi „naši ľudia“ sa budú čľapkať vo vyhrievaných bazénoch pri svojich vilách na Slavíne a na Riviére. Pellegrini sa zásluhou podpory Smeru stane prezidentom. Do mesiaca sa však zmení na úhlavného ficobijca. Pod vplyvom jednej ambasády dôjde u neho k takému demokratickému prerodu, ako sa to stalo v prípade pôvodne zarytého mečiarovca prezidenta Miša Kováča.
  • Tesne pred zrušením špeciálnej prokuratúry sa Lipšicovi podarí vzniesť dôvodné obvinenie voči Ficovi, Kaliňákovi a Gašparovi. Podľa neho boli oni traja konečnými zadávateľmi vraždy Janka K. Svedectvo Františka Imreczeho /z druhej ruky/ sa je podľa prokurátora Kyseľa vysoko dôveryhodné až nepriestrelné.
  • Matovič predloží verejnosti fotografie Pellegriniho v červených tangáčoch. Súčasne s tým zverejní tajnú nahrávku, na ktorej miliardár Haščák vkladá na tajný Ficov účet v banke na Belize 17 miliárd eur.
  • Bývalá prezidentka Zuzana Čaputová sa na základe želania médií a širokej demokratickej verejnosti postaví na čelo širokej „občianskej“ koalície pro-európskych strán PS+SaS+KDH+Demokrati+Modrí…a zaháji masové hnutie zamerané na odstúpenie Ficovej mafiánskej vlády a vypísanie predčasných volieb.
  • Fico sa cez Bodora dozvie o chystanej vražde investigatívneho novinára Vagínovčiaka. Zo strachu pred davom na nám.SNP sa Fico rozhodne abdikovať. V predčasných voľbách potom zjednotená sociálna demokracia Smer+Hlas získa ústavnú väčšinu parlamentných mandátov.

Na konci roka 2024 sa znovu potvrdí názor Árpiho Soltésza, že slovenský národ je geneticky predurčený k podpore Mečiara, Slotu, Fica, Blahu, Putina a Che Guevaru. A že Slováci nie sú schopní pochopiť dobrodenie progresívno-liberálnych géniov z Bruselu. Londýna a Washingtonu.

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 761
Celková čítanosť: 2842240x
Priemerná čítanosť článkov: 3735x

Autor blogu

Kategórie