Založ si blog

Slovenkám -vlastenkám rezať hlavy dovolené…?

Akási pani Schulzová, ktorá sa z ničoho nič, z vôle slniečkárov dostala na čelo DPOH /ukradnutého Slovákom vallovským brátislafským klanom/ zorganizovala v týchto dňoch v DPOH hepening „odrežte jej hlavu“. Zreťazené liberálprogresivistické médiá o ňom každý deň dopodrobna píšu ako umeleckom podujatí storočia. A pritom je to hnus nad hnus.

Vraj ide o kultúrno-umeleckú akciu proti internetovému hejtu. Fíha ! Čudné, lebo robiť čosi, čo cielene útočí na iné skupiny obyvateľov mimo vlastnej bubliny nie je proti-hejt ale meta-hejt /hejt o hejte/ resp. je to oveľa väčší hejt, než je ten, ktorý je anti-hejtovým hepeningom pranierovaný.

Na „predstavení“ čítajú slniečkársky orientované „osobnosti“ urážlivé odkazy, ktoré dostali na sociálnych sieťach a v diskusiách ženy-exponentky liberálno-progresivistickej časti spektra spoločenského života na Slovensku. Medzi chudinkami -obeťami hejtovania sú napr. Čaputová, Cigániková, Kolíková…a samozrejme aj pani riaditeľka DPOH Schulzová samotná. Nuž, výrazivo statusov, ktorými občania ocenili ich pôsobenie vo verejnom živote je naozaj drsné a nepekné. Čosi také by sa do verejného priestoru v žiadnom prípade nemalo dostávať. O tom nie je žiadna diskusia…

-Čo však stojí za diskusiu, je politicky jednostranný výber obetí hejtovania. Ten je tak nespravodlivý, že narúša ba popiera eticky pozitívny či očistný zmysel akcie – a mení ju na to, čo som uviedol v úvode – na hejt o hejte, na meta-hejt či megahejt, teda ešte nechutnejší a agresívnejší produkt deviantnej občianskej angažovanosti, než sú hejty proti Čaputovej, Kolíkovej či Schulzovej.

Autori hepeningu arogantne „zabudli“ na spoločensky exponované ženy na druhej strane politického a umeleckého spektra. „Zabudli“ na ženy-vlastenky, ktoré sa stali obeťami rovnako odporných internetových útokov než Čaputová a spol. Zabudli na hejty voči ženám ako sú Šimkovičová, Santusová, Tabaková, Beňová, Neveďalová, Vaľová, Belousová, Saková, Dolinková, Žitná, Vincoureková, Sima Martausová… No a keby navštívili blogovisko portálu Pravdy a pozreli sa na úroveň statusov pod článkami pro-národne orientovaných blogeriek či diskutérok: regulienka, Nina.R, malinová, devana, luna, elenaistvanova, ramgad, ryzoviste, parížanka a i….-tak museli utekať k oknu alebo na toaletu.

Ich utrpenie Schulzová a spol. si akosi „nevšimli“. Ignorovali a ignorujú ho, lebo veď ide o útoky na tie ženy, ktoré si /ako Santusová/ nadávky a vyhrážky napr kopancom do vaginy asi zaslúžia. Podľa Schulzovej a spol. je nadávanie na vlastenecky orientované ženy zrejme zaslúženou reakciou verejnosti na ich postoje. To iba nadávanie na Čaputovú a spol. je hejt, je čosi čo je veľmi veľmi fuj.

-Nuž veru fuj, -ale fuj na takúto pseudo-umeleckú primitívnu propagandistickú produkciu. Fuj na takýto slniečkársky liberárno-progresivistický mega-hejt. Fuj na to, že sa čosi takéto môže v hlavnom meste Slovenska-Bratislave, v divadle nesúcom meno najväčšieho slovenského básnika -vlastenca – P.O.Hviezdoslava objaviť. Fuj, že sa to objavuje v marci, ktorý sa spája s rôznymi slovenskými výročiami a napr. aj oslavami dňa žien. Fuj.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835084x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie