Založ si blog

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre banderovcov, pre vojakov všelijako zmobilizovaných na Ukrajine. Dávajú peniaze na nástroje zabíjania iných ľudí. Dávajú peniaze na smrť.

Škoda, že už slniečkári nie sú takí štedrí a pohotoví, keď sa konajú rôzne charitatívne zbierky, napr. pre deti, ktoré na svoju onkologickú liečbu potrebujú státisíce či milion. Škoda, že už nie sú takí rýchli, keď sa hľadajú peniaze na zdravie pre choré matky, keď sa zbiera pre obete živelných katastrof , požiarov alebo nešťastí, akým bolo aj nedávne zemetrasenie na východnom Slovensku. Tu sú už kadejaké esety menej žičlivé. Prečo ? Veď v takýchto zbierkach ide o humanitu, o zdravie, život. A nie o smrť druhých ľudí. Nie o protivládnu propagandu, ale o pravú nefalšovanú dobročinnosť. Navyše o dobročinnosť pre našich ľudí – pre Slovákov.

Čudné, že keď ide o cudzincov a keď ide o smrtiace zbrane, peniaze sa u zámožných slniečkárov ľahko nájdu. No keď ide o spoluobčanov Slovákov, ich zdravie a život, tak to ide v prípade slniečkárov z protivládnych progresívno-liberálnych kaviarní veľmi veľmi ťažko.

Prečo je to tak ? Ja presne neviem, ale čosi tuším. A čo vy, sestry a bratia Slováci ?

PS: Od napísania tohto článku uplynuli 3-4 hodiny. Čítanosť dosiahla 500-600 za hodinu. Slniečkári sa vydesili, že pre nich nepríjemný článok má taký ohlas a tak článok odstránili z titulky.. No čo už, keď inak s pravdou nevedia bojovať, tak aspoň odstraňujú.

Situácia sa ale zmenila aj v Čechách. Česká fiala sa zľakla, že podporuje protest proti vláde susedného štátu a vyhlásila, že peniaze zo súkromných zahraničných zdrojov nebudú na účel vojenskej podpory UA použiteľné. Ešte, že sú na úrade vlády ČR aj odborníci na medzinárodné právo…

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nie len cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

pivo, pivovary

Strana piva môže byť v rakúskom parlamente, rekordne jej rastú preferencie

01.05.2024 08:37

Stranu piva používajúcu aj skratku BIER (pivo) založil v roku 2015 v podstate zo žartu lekár a punkrockový hudobník.

Robert Fico na nočnej zmene

Fico absolvoval nočnú zmenu: Klobúk dole pred všetkými zamestnancami

01.05.2024 08:24

Predseda vlády Robert Fico oslávil 1. máj prácou a absolvoval nočnú zmenu z utorka na stredu s pracovníkmi závodu ZKW Slovakia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 761
Celková čítanosť: 2838393x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie