Založ si blog

Slovenkám -vlastenkám rezať hlavy dovolené…?

Akási pani Schulzová, ktorá sa z ničoho nič, z vôle slniečkárov dostala na čelo DPOH /ukradnutého Slovákom vallovským brátislafským klanom/ zorganizovala v týchto dňoch v DPOH hepening „odrežte jej hlavu“. Zreťazené liberálprogresivistické médiá o ňom každý deň dopodrobna píšu ako umeleckom podujatí storočia. A pritom je to hnus nad hnus.

Vraj ide o kultúrno-umeleckú akciu proti internetovému hejtu. Fíha ! Čudné, lebo robiť čosi, čo cielene útočí na iné skupiny obyvateľov mimo vlastnej bubliny nie je proti-hejt ale meta-hejt /hejt o hejte/ resp. je to oveľa väčší hejt, než je ten, ktorý je anti-hejtovým hepeningom pranierovaný.

Na „predstavení“ čítajú slniečkársky orientované „osobnosti“ urážlivé odkazy, ktoré dostali na sociálnych sieťach a v diskusiách ženy-exponentky liberálno-progresivistickej časti spektra spoločenského života na Slovensku. Medzi chudinkami -obeťami hejtovania sú napr. Čaputová, Cigániková, Kolíková…a samozrejme aj pani riaditeľka DPOH Schulzová samotná. Nuž, výrazivo statusov, ktorými občania ocenili ich pôsobenie vo verejnom živote je naozaj drsné a nepekné. Čosi také by sa do verejného priestoru v žiadnom prípade nemalo dostávať. O tom nie je žiadna diskusia…

-Čo však stojí za diskusiu, je politicky jednostranný výber obetí hejtovania. Ten je tak nespravodlivý, že narúša ba popiera eticky pozitívny či očistný zmysel akcie – a mení ju na to, čo som uviedol v úvode – na hejt o hejte, na meta-hejt či megahejt, teda ešte nechutnejší a agresívnejší produkt deviantnej občianskej angažovanosti, než sú hejty proti Čaputovej, Kolíkovej či Schulzovej.

Autori hepeningu arogantne „zabudli“ na spoločensky exponované ženy na druhej strane politického a umeleckého spektra. „Zabudli“ na ženy-vlastenky, ktoré sa stali obeťami rovnako odporných internetových útokov než Čaputová a spol. Zabudli na hejty voči ženám ako sú Šimkovičová, Santusová, Tabaková, Beňová, Neveďalová, Vaľová, Belousová, Saková, Dolinková, Žitná, Vincoureková, Sima Martausová… No a keby navštívili blogovisko portálu Pravdy a pozreli sa na úroveň statusov pod článkami pro-národne orientovaných blogeriek či diskutérok: regulienka, Nina.R, malinová, devana, luna, elenaistvanova, ramgad, ryzoviste, parížanka a i….-tak museli utekať k oknu alebo na toaletu.

Ich utrpenie Schulzová a spol. si akosi „nevšimli“. Ignorovali a ignorujú ho, lebo veď ide o útoky na tie ženy, ktoré si /ako Santusová/ nadávky a vyhrážky napr kopancom do vaginy asi zaslúžia. Podľa Schulzovej a spol. je nadávanie na vlastenecky orientované ženy zrejme zaslúženou reakciou verejnosti na ich postoje. To iba nadávanie na Čaputovú a spol. je hejt, je čosi čo je veľmi veľmi fuj.

-Nuž veru fuj, -ale fuj na takúto pseudo-umeleckú primitívnu propagandistickú produkciu. Fuj na takýto slniečkársky liberárno-progresivistický mega-hejt. Fuj na to, že sa čosi takéto môže v hlavnom meste Slovenska-Bratislave, v divadle nesúcom meno najväčšieho slovenského básnika -vlastenca – P.O.Hviezdoslava objaviť. Fuj, že sa to objavuje v marci, ktorý sa spája s rôznymi slovenskými výročiami a napr. aj oslavami dňa žien. Fuj.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

medveď

Nad obcou Kálnica videli medveďa, obec vydala výstrahu obyvateľom

13.05.2024 09:08

Medveďa videli podľa informácií obce v pohorí Považský Inovec v časti Sudenice nad obcou.

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Vytvoria štáty NATO protidronový dáždnik nad Ukrajinou? Navrhujú to nemeckí poslanci

13.05.2024 06:25, aktualizované: 08:30

Niektorí nemeckí poslanci sú za zostreľovanie ruských dronov nad západnou Ukrajinou raketami, ktoré by štartovali zo susedných členských štátov NATO.

hasiči Trenčín auto požiar

Pri požiari budovy bývalej telocvične v Šahách sa zranili traja hasiči

13.05.2024 06:10

V nedeľu večer zasadol mestský krízový štáb, informovala radnica.

Macron, Zelenskyj

Macron vysvetlil, či sa Francúzsko chystá do vojny s Ruskom

13.05.2024 06:00

Už niekoľko týždňov je Francúzsko v centre debaty, či by Západ mohol vojakmi pomôcť Ukrajine v jej boji proti ruskej agresii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2861530x
Priemerná čítanosť článkov: 3745x

Autor blogu

Kategórie