Založ si blog

Človečenský Pellegrini rozobral robota korčoka na súčiastky

Peter Pellegrini sa zlepšuje od diskusie k diskusii. Vďaka intelektovej prevahe sa stáva režisérom súboja nielen so strojom menom korčok ale už aj s nepriateľsky naladenými moderátormi. Diskusia v rtvs to v plnej miere potvrdila.

P.Pellegrini vyhral v dnešnej diskusii v STV1 na celej čiare. Nad robotom korčokom ale aj nad prerušovačkou Jančkárovou či zákerníkom Makarom. Pellegrini sa prioritne venoval svojmu programu, kým robot korčok si išiel to svoje, -na čo bol naprogramovaný. Zasypával štúdio protivládnymi frázami a floskulami. A spestroval to podprahovými invektívami. Problém bol, že neprišiel s ničím novým a pre Pellegriniho nebol problém rozbiť korčokove konšpirácie na súčiastky.

Som rád, že Pellegrini dostal priestor aj na to, aby vysvetlil, prečo sa uchádza o hlasy národne orientovaných harabinovcov. Pellegrini pomenoval minimálne tri body, v ktorých sa program Harabina a Pellegriniho spája. Je to koniec servility SR voči EU a NATO, je to odmietnutie zrušenia práva veta v EU a NATO a je to zastavenie štátnej vojenskej podpory Ukrajine a úsilie o okamžité prímerie na Ukrajine. Pellegrini ukázal, že sa s Harabinom spája na platforme slovenskej štátnej suverenity. Rozdiely, ktoré tu medzi nimi sú, netýkajú sa cieľa ale iba cesty ako túto suverenitu SR naplniť.

Aká je oproti tejto koncepcii úbohá konštrukcia tzv. moderného vlastenectva robota korčoka. Jeho vlastenectvo je začlenenosť vo svete Západu a stotožnenie sa s hodnotami Západu. – Nuž, milý Korčok, -toto nie je vlastenectvo – toto je definícia SERVILITY. Toto je presne to, čomu všetci skutoční Slováci hovoria NIE.

-Po poslednej diskusii je jasné, koho si Slováci zvolia za prezidenta. Zvolia si úprimnosť, autenticitu a hrdosť na prácu svojich predkov, pýchu na našu krajinu a na zvyky, tradície a hodnoty nášho národa. Zvolia si skutočné človečenské vlastenectvo.

-A zvolia si do prezidentského kresla človeka, ktorý to aktuálne stelesňuje. Zvolia si za slovenského prezidenta Petra Pellegriniho.

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

Zuzana Dolinková

Ministerstvo zdravotníctva odmieta tvrdenia o diskriminácii všeobecných lekárov pre dospelých

17.05.2024 16:06

Asociácia súkromných lekárov tento týždeň vyzvala na riešenie situácie týkajúcej sa všeobecných lekárov pre dospelých.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2870411x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie