Založ si blog

Je Korčok fašista ? Hlas ľudu-hlas boží. Mlčanie ľudu-hlas diabla…

Česi sa rozhodli pomôcť Slovákom v boji proti fašizmu. Cez ironicky znejúcu „mládežnícku“ organizáciu „Mladí proti fašizmu“ zorganizovali a zaplatili dva vlaky slniečkárskych aktivistov, ktorých dovezú z Česka na Slovensko, aby títo v Čechách žijúci krajankovia zajtra tu pre nás zvolili antifašistického prezidenta. – Zjavne Petra Pellegriniho, ktorý sa celý svoj politický život hlási k jasnému a nekompromisnému anti-fašizmu.

No hej, ten jeho rival -Ivan Korčok- má síce tisíc hendikepov, ktoré mu znemožňujú stať sa prezidentom, – ale že by bol Ivan Korčok fašista ? To sa mi nechce veriť. Korčok síce 30 rokov oddane slúžil záujmom bruselskej panskej rasy Angloameričanov a Frankov, no na Hitlera sa nahlas nikdy neodvolával. Dokonca aj šekom z cifrou 18 sa vyhýbal…-

-Takže nie je to obvinenie „mladých“ antifašistov, že je KORČOK FAŠISTA predsa len trochu zveličené ?

PS: Medzinárodná slniečkárska internacionála trhá rekordy v predvolebnej propagande, – samozrejme napospol v prospech I.Korčoka. Najmä v Bratislave lovia korčokovci každý jeden hlas. Špárajú v každej škáre, naťahujú svoje predátorské paprčky z každej poštovej schránky. Za každú cenu chcú, aby pol milióna Bratislavčanov a ďalší pol milion meštiakov z krajských miest prevalcovali zvyšné 4 a pol milióna Slovákov. Slniečkári sa usilujú nanútiť viac ako štvornásobne početnejšej skutočne SLOVENSKEJ väčšine svoj liberálno-progresivistický, sorosovský pohľad na svet. Jedným z dôkazov lovu každého jedného bratislavského hlasu je fakt, že napr. len v Petržalke vydali úrady volebné hlasovacie preukazy väčšiemu počtu ľudí ako v prípade septembrových parlamentných volieb !

Nuž, všetko je v rukách Slovákov. Ak pôjdu na voľby, budú mať prezidenta SLOVÁKA, podľa vlastného gusta. Ak sa dajú médiami znechutiť a „hnusnú politiku“ budú ignorovať, potom im Bratislavčania zvolia a na 5 rokov nanútia robotického suchára s umelou inteligenciou a oddaného sluhu Bruselu a Washingtonu – pána Ivana Korčoka.

Všetko je v rukách Slovákov z vidieka. Ľudí práce z dedín a miest od Záhoria po Vihorlat, od Babej hory po Štúrovo.

Všetko je v rukách národa. Buď zostane doma a politiku prenechá panským huncútom z kaviarní, alebo sa postaví na nohy a zvolí si do prezidentského úradu svojho slovenského človeka.

Hlas ľudu, hlas boží. Mlčanie ľudu, – hlas diabla.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50, aktualizované: 07:30

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2863368x
Priemerná čítanosť článkov: 3748x

Autor blogu

Kategórie