Založ si blog

Boris Kollár-konzument banderovských fejkov

Dlhšie som pátral vo svojom okolí po ľuďoch, ktorí žerú banderovské hoaxy a fejky, vďačne šírené v našich médiách. Živého Slováka, ktorý by im veril, som našťastie nestretol. Alebo ak aj, tak sa bál prejaviť. Včera som konečne jedného oddaného konzumenta novín-banderovín konečne uvidel. Nie naživo, ale aspoň na obrazovke. – Volá sa Boris Kollár. A je to nešťastnou zhodou náhod t.č. predseda NRSR.

V televíznej diskusii s R. Ficom /mimochodom, stále prilepenom na euroatlantickú orientáciu…/ zaútočil Boris Kollár na zahraničnopolitické vyjadrenia Smeru SSD prostredníctvom niektorých riadne šťavnatých banderovských fejkov. Napríklad:

  • Boris Kollár si myslí, že Západ Ukrajinu veľmi nevyzbrojuje. Prečo ? Lebo SR tam poslala iba zopár tankov. Tých odhadovaných 80 miliárd USD, čo vyzbrojovanie Ukrajiny Západ stálo, si B.Kollár akosi nevšimol. A nevšimol si ani to, že Ukrajinu nevyzbrojuje iba SR…
  • Americké strely do HIMARS s doletom do 500 km a balistické rakety ATACAMS Ukrajina -ak ich dostane, podľa Kollára určite použije iba na ruské ciele na okupovanom ukrajinskom území. B.Kollár si akosi nevšimol takmer každodenné vyhlásenia banderovcov o tom, že budú biť po cieľoch hlboko na území Ruskej federácie. B.Kollár si nevšimol, že o tom už nezakryto hovoria aj americkí generáli a vojenskí analytici.
  • Banderovci sa vraj pri svojom postupe k Izjumu zmocnili ruských tankov za miliardu. Neviem, o aké tanky ide -azda nie o tie, čo tam Rusi nechali ako nepojazdné a zablokovali nimi komunikácie, prípadne ich použili v skladoch ako tzv. lovušky. Neviem, o akej miliarde B.Kollár hovorí, lebo tých 14 tankov mohlo stáť nanajvýš /ako šrot/ pár miliónov hrivien. Boris Kolár včera ako slaboduchý tvrdil, že tieto tanky sú jadrom výzbroje OS UA-a že teda banderovcov nevyzbrojuje Západ ale skôr Rusi samotní.
  • Boris Kollár sa včera neštítil pustiť do éteru aj hoax, podľa ktorého Medvedev a ďalší politici plánujú v Európe zmeny hraníc. Po nich sa vraj Česko zväčší a Slovensko na mape prestane existovať. Primitívna fejková zákernosť malého mafiánskeho podržtašku má zjavne za cieľ znížiť popularitu RF v SR. Tá je ako vždy v SR najvyššia v celej EU. Rusi to samozrejme vedia. Veď tie výsledky prieskumov pravidelne monitorujú a medializujú. V skutočnosti je kredit SR vo vedení RF mimoriadne vysoký. Na úrovni kreditu Srbov. Boris Kollár sa darmo pechorí. Nič s tým nezmôže. Väčšina Slovákov drží v ukrajinskom konflikte prsty Rusom. A mieru, ktorý by obnovil tradičné rusko-ukrajinské priateľstvo.
  • Boris Kolár sa včera provokatívne spýtal R.Fica, aký štát by chcel na našej východnej hranici-či Rusko alebo Ukrajinu. – Odpoveď „Rusko“ by bola dôvodom k trestnému stíhaniu. Fico možno preto odpovedal, že Ukrajinu. Ibaže určite inú Ukrajinu, než aká na východ od nás t.č. je. Nie Ukrajinu anti-ruskú, fašistickú, korupčnú, zmenenú na miesto pre základne USA a NATO, na zdroj permanentnej vojny proti RF, nie Ukrajinu prešpikovanú zariadeniami na vývoj biologických zbraní, s poľami, ktoré vlastní Západ a kde sa pestuje geneticky upravené obilie, spaľované na Západe pri výrobe elektriny. Áno, Ukrajinu, ale priateľskú voči Rusku, tolerujúcu ruskojazyčné obyvateľstvo a jeho právo na ruský úradný jazyk, ruskojazyčné kultúrne a vzdelávacie inštitúcie. Áno Ukrajinu, ale bez glorifikácie fašistických vrahov, akými boli Bandera a spol.

Boris Kollár je zjavne vzorný konzument špecialít zo Zelenského a Arestovičovej informačnej kuchyne. Boris Kollár spapká všetko, čo mu v Kyjeve uvaria a upečú. Mohlo by nám to byť v podstate jedno. Jedno, ale za podmienky, že Boris Kollár je iba voči ukrajinským hosťom na Donovaloch servilný vlekár a hoteliér. Ibaže Boris Kollár je t.č. stále predseda NRSR.

A tak nám to, čo zhlce a potom požuvané vypustí na verejnosti,- jedno byť nemôže. Ej veru nie…

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

polícia zatknutir naháňačka

Muži a žena. Zadržali páchateľov, ktorí z predajne ukradli trezor s 50-tisícmi eur

06.05.2024 13:19

Lup si odniesli na ubytovňu. Tam prekonali zabezpečenie trezoru a jeho obsah si ponechali.

preukaz, zdravotná poisťovňa, všeobecná, union, dôvera

Dôvera a Union vyplatili akcionárom 24 miliónov eur. Palkovič: Nesprávne

06.05.2024 12:57

Spoločnosť Penta , ktorá je akcionárom Dôvery, podotkla, že zdravotná poisťovňa mala koncom roka 2023 nerozdelený zisk z minulosti vo výške 162 miliónov eur.

Tusk, Leyenová

Leyenová: V Poľsku už neexistuje riziko porušenia zásad právneho štátu. Eurokomisia ruší konanie

06.05.2024 12:50, aktualizované: 13:16

Takzvaná procedúra podľa článku 7 Zmluvy o Európskej únii bola proti Poľsku spustená v roku 2017.

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2854272x
Priemerná čítanosť článkov: 3736x

Autor blogu

Kategórie