Založ si blog

Vláda je preč – teraz už konečne predčasné voľby !

Matovič je preč a Sulík sa už demaskoval. Sulík / zrejme po dohode s Pellegrinim/ už podporuje Čaputovej projekt – buď úradnícku vládu alebo rekonštruovanú vládu Hegera s podporou novej 76 a teda s podporou SaS.

Slováci, -vašim novým nepriateľom čislo 1 je Sulík. Sulík je nepriateľom predčasných volieb, je nepriateľom toho, aby sa Slováci vyjadrili. Slováci, Sulík je nepriateľom demokratického Slovenska.

Ak tu bude ´dalej hrôzovláda Hegera, Sulíka a Čaputovej, na vine je Sulík. Slováci-pamätajte si to, keď pôjdete v januári na referendum. Lebo referendum je jediné isté demokratické riešenie.

Predčasné voľby by mohli byť aj cez ústavný zákon schválený v NRSR. Na to však treba 90 hlasov a tie opozícia bez Sulíka, aj keby návrh mal podporu B.Kollára, nemá. Takže tade cesta nevedie. Pellegrini sa nádejá, že hlasy miesto Sulíka dodajú poslanci z OĽaNO. Veríte tomu, že Matovič pomôže opozícii a napomôže predčasným voľbám ? Ja nie.

Ešte raz: jediná istá cesta k predčasným voľbám je referendum.

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2848283x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu

Kategórie