Založ si blog

Kto vyhrá voľby: Sulík alebo Heger ?

V jednej špecializovanej pezinskej nemocnici údajne agenti SIS odhalili ilegálnu tipovaciu kanceláriu. Pacienti psychiatrickej nemocnice, – inšpirovaní vyhláseniami dvoch popredných politických predstaviteľov o tom , že voľby vyhrajú, – sa rozhodli tipnúť, kto tie najbližšie parlamentné voľby naozaj vyhrá, – či SULÍK alebo HEGER ? !

Tipy na jedného či druhého boli pomerne vysoké. Tipujúci ukladali na svojich favoritov všetku peňažnú hotovosť, prikladali aj zvyšky z obeda, ba daktorí i potajomky odignorované lieky. Bola to riadna kopa. A to sme iba na začiatku polročnej cesty k voľbám. – Čo by sa v Cajli dialo koncom septembra ?

Pri odhalení tajnej tipovacej kancelárie údajne pomohlo udanie istého I.M., – trnavského pacienta, ktorý sa do nemocnice chodí pravidelne doliečovať. I.M. je známy protikorupčný bojovník,- má to aj v psychodiagnostickej dokumentácii. Nahnevali ho peniaze, ktoré sa pri tipovaní nazbierali a NEBOLI JEHO, ba ani jeho manželky – istej P.M. Nahnevalo ho však hlavne to, že podľa „tých bláznov “ vypadol z úzkeho kruhu politikov, na ktorých sa stávky uzatvárali. A pritom, – každému musí byť predsa jasné, že najbližšie parlamentné voľby vyhrá zase ON. /V najhoršom prípade jeho ex-nástupkyňa Remišová/.

V súčasnosti sa v Cajli zbierajú a hodnotia zhabané dokumenty. K postupu vyšetrovania sa vyjadrila aj citlivo vnímajúca pani Z.Č. , ktorá býva neďaleko, tiež v Pezinku. Podľa nej treba všetko dôkladne vyšetriť a uzavrieť tak, aby bolo nad slnko jasnejšie, že voľby v SR budú demokratické, liberálne a férové. A že ich vyhrá ten, o kom to už krstní rodičia Z.Č. / spoza Atlantiku/ dávno rozhodli. A síce, že ich vyhrá bejby Šimečka najmladší a jeho Progresívnoparalytické Slovensko.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izraelské nálety v Rafahu si vyžiadali najmenej päť mŕtvych

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2855166x
Priemerná čítanosť článkov: 3737x

Autor blogu

Kategórie