Založ si blog

Migranti v Horskom parku

Neschopný šéf polície rozváža migrantov z Krtíša po celom Slovensku. Už sú nielen v centre Bystrice ale aj v Bratislave. Polihujú na lavičkách na Námestí slobody. Túlajú sa po historickom centre Bratislavy. No a najnovšie podriemkávajú v lesných zákutiach Horského parku.

Predstavte si mamičky s deťmi ako sa v lesnom prostredí stretnú so žiadostivými pohľadmi počerných mladých mužov – ako inak, – všetkých zo Sýrie. Hladní, smädní a nadržaní chlapíci majú konečne nejaký pekný zážitok. Či ho budú mať aj mladé Slovenky, ktovie. Mladé voličky Progresívneho Slovenska asi áno. Ba možno aj pani Plaváková by ho mala, keby do Horského parku zašla.

Zatiaľ sa obe skupiny návštevníkov Horského parku iba vizuálne oťukávajú. Zatiaľ. Ak by sa niečo zvrtlo inak, ktovie ako dlho by trvalo, kým by prišla pomoc. Lebo neschopný šéf štátnej polície Hamran sa stará iba o rozptyl utečencov po Slovensku. O to, čo potom robia, už nie. Migrantov v Horskom parku ignoruje aj Vallova progresívna mestská polícia. Nikde nevidieť ani len otlačok policajnej topánky. Nikde ani nohy strážcov zákona.

-Našťastie, v Horskom parku v noci vychádzajú na lov diviaky. Je ich tam celkom slušné stádo. Stretnutie diviakov s počernými synmi púšte bude asi jediný moment, ktorý migrantov vypudí z centra mesta a premení park opäť na zónu bezpečia a pokojného odpočinku.

Pre Bratislavčanov, ktorým je na to park už takmer 150 rokov určený.

PS: Kde sú naši investigatívni novinári, kde sú naši inokedy tak pohotoví reportéri, že si takéto senzačné mediálne sólokapre nechávajú uniknúť ? Nemajú čím snímať ? Chýba im záznamová technika ? Aháááá…

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Gymnázium Antona Bernoláka, škola, senec

Na rekonštrukciu škôl v regiónoch pôjde z eurofondov takmer 200 miliónov eur

09.05.2024 12:57

Výzva bola podľa Rašiho pripravovaná už jeho predchodcami, ale bola v decembri 2023 zrušená.

Izrael / Obrnené vozidlo / Pásmo Gazy /

Desiatky europoslancov žiadajú sankcie proti Izraelu, chcú zvolať mimoriadny summit

09.05.2024 12:25

Vyzývame, aby ste čo najskôr zvolali zasadnutie, na ktorom by sa prediskutujú dôsledky invázie a uvalili sankcie proti Izraelu," píše sa v otvorenom liste.

dieťa, lekár, pediater, zdravotná starostlivosť

Dolinková: O príspevok na ambulanciu požiadalo 66 lekárov, úspešných bolo 47

09.05.2024 12:22

Žiadatelia sa môžu uchádzať o príspevok až do výšky 80 000 eur. Celkovo je na výzvu vyčlenených vyše deväť miliónov eur.

Nôž

Agresor v bratislavskej električke ohrozoval cestujúcich nožom

09.05.2024 11:44

Vyšetrovateľ obvinil 48-ročného muža.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2858099x
Priemerná čítanosť článkov: 3741x

Autor blogu

Kategórie