Založ si blog

Ukážková demagógia PS+SaS ich mediálnych poskokov a mimovládok

Zo dňa na deň sa klamstvá ficobijnej opozície, novinárov a mimovládok , ktoré sú s nimi spriahnuté, zväčšujú. Tri príklady z dneška:

Bejby Šimečka a i. opozíčnici sa rozčúlili nad nehoráznosťou polície pod vedením nového vedenia menovaného Šutajom-Eštokom. No veď posúďte sami-čo si to tí „Š.-Eštokovi “ policajti dovoľujú, keď zastavia policajta z éry Matoviča a Mikulca a berú ho na zodpovednosť „iba“ za to, že používa služobné policajné auto na súkromnú jazdu ? A majú ešte aj tú drzosť , že si od neho pýtajú na jazdu súhlas jeho nadriadeného ! Hrozné ! A pritom, v SR používa na súkromné jazdy služobné autá všetkých 5 mil. občanov. -Alebo nie ?

Ďalšia nehoráznosť Ficovej vlády je vraj spojená s 13-dôchodkami pre všetkých asi 1,5 mil. seniorov. Aspoň tak o tom konfabulujú Mihál a Krajňák. Ficovci sú takí drzí, že tieto dôchodky nanútiť všetkým seniorom. Aj tým, čo to iste nechcú. No nebolo lepšie vyplácať miesto trinásteho dôchodku 606 eur ročne napríklad 150 eur rodičovského príspevku ročne – a aj to iba bohatšej polovici seniorov -a tej chudobnejšej nedať nič ? Vrcholom arogancie ficovcov ale je, že Slovákom dávajú na výber, či pošlú 2% zo svojich daní napr. nadácii Markíza alebo či ich pošlú svojim vlastným rodičom !!! No fuj, veď je predsa jasné, že tí správni prozápadní Slováci dajú peniaze oveľa radšej nadácii Transparency International než vlastnej mame či otcovi !

No a napokon ešte jeden príklad našich statočných médií. Dnes prišiel na návštevu SR maďarský minister zahraničia Szíjjartó. Stretol sa z Blanárom, Dankom, dokonca aj z premiérom Ficom. Z týchto stretnutí nepriniesli naše médiá takmer žiadne informácie. V istom médiu, v ktorom publikujem aj tento blog priniesli iba jednu fotku. K textovej informácii však ktovie prečo priniesli video vyjadrenie bývalého ministra Wlachovského a“kecání“ smutného pána Fialu z Brna.

Protivládne médiá, ktoré u nás stále pokrývajú 98% informačného priestoru, ah dnes útrpne prinášali strohé údaje o práci novej vlády. Vláda veľa robí, takže tých správ o jej robote bolo napriek selekcii veľa. Aby to „naše“ médiá a ich obľúbení pravicoví politici nejako zamaskovali, vysielali jednu nezmyselnú a bezobsažnú TB opozíčníkov za druhou. Na týchto opozičných TB sa okrem lží a hejtu neobjavilo nič faktografické, nové či podnetné. Iba hlušina. No ale veď o to išlo, – dnes, tak ako včera a určite aj zajtra zasypať informácie o práci novej vlády jedovatou hlušinou. Znechutiť občanov, čo chceli dôležité úradné správy, spotvoriť zámery vlády a poštvať proti Ficovi a spol. čo najviac ľudí.

Čím viac znechutených a naštvaných ľudí tu bude, tým viac ich príde na kuciakiádu č.2 na nám. SNP okolo 17.novembra a tým silnejší mandát ulice naši milí ale zatiaľ smiešne malí kontrarevolucionári „od občianskych más“ dostanú.

Ozaj, už sa maľujú plácky a tlačia tričká ? Už sa hotujú transparenty s heslami o demokracii a právnom štáte ? Iste áno. Karneval liberálno-progresívnej kaviarne onedlho môže začať…

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Mosta SNP

Pre otvárací koncert festivalu Starmus polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave

11.05.2024 21:40

Počas oboch dní bude večer most SNP obojsmerne uzatvorený pre autá, prejazdný bude len pre MHD.

čaputová, černihiv, ukrajina

Čaputová navštívila ukrajinskú Černihivskú oblasť, vyzdvihla pomoc Slovenska

11.05.2024 21:03

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová pokračovala v sobotu vo svojej rozlúčkovej ceste po Ukrajine.

polícia

Polícia obvinila v prípade mŕtveho muža na Orave 59-ročného muža z vraždy

11.05.2024 19:54

Obvinený muž mal v rodinnom dome v Námestove po predchádzajúcom vzájomnom konflikte bodnúť do oblasti hrudníka 56-ročného muža.

Rusko Mišustin

Putin potvrdil zloženie novej vlády, ktorá bude mať desať vicepremiérov

11.05.2024 17:26, aktualizované: 19:31

Staronový ruský premiér Michail Mišustin predložil Štátnej dume kandidátov na posty v novej vláde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2860642x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie