Založ si blog

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre poľnohospodárov, na dlhé verejné obstarávania, na úpadok v zdravotníctve a školstve, na prázdne armádne sklady a pod. – Poslankyne a poslanci za PS sa rozhodli, že stav v akom je /vinou Fica, ako inak/ SR, nebudú iba kritizovať ale že ho sami jedným geniálnym zákonom raz a navždy zmenia.

Plaváková, Jaurová, Stohlová, Bihariová, Petrík, Jurík, Gažovičová, Števulová… sa rozhodli, že do NRSR predložia ZÁKON O MENE A PRIEZVISKU. Podľa tohto epochálneho návrhu sa obratom zmenia všetky mená a priezviská občanov SR. Začne sa vývoj smerom k čo najdlhším priezviskám – tzv. hispanizácia SR. Prečo hispanizácia ? Lebo to bolo staré Španielsko, kde ľudia ľudia mali mimoriadne dlhé priezviská. Dakedy aj na pol strany textu A4. Plaváková a Jaurová to tak aj u nás chcú mať.

Dôvody dlhých priezvisk však budú moderné: rozvoj LGBTI+ komunít, rozvoj genderizmu, rozvoj feminizmu a pod. užitočných slniečkárskych progresívnych ideológií. Slovenky ale aj Slováci budú mať podľa návrhu PS minimálne dve priezviská. Jedno svoje, druhé po manželovi alebo manželke, registrovanom či neregistrovanom partnerovi. Po prvom , druhom, treťom…až x-tom partnerovi, podľa „vkusu každého konrétního soudruha“. Deti, náhodou splodené jedným alebo oboma partnermi budú môcť mať priezviská po oboch rodičoch /vlastných alebo adoptívnych/. Takže napr. ak si Sharon Tvarožníková vezme za muža Olivera Mydla, bude sa podpisovať ako Sahron Tvarožníková Mydlo a jej manžel zase Oliver Mydlo Tvarožníková. Ich dieťa /spoločné alebo osvojené/ sa bude podpisovať napríklad ako Ráchel Mydlo Tvarožníková – Tvarožníková Mydlo. Pekné nie ? Pri takto dlhom mene musí aj známy španielsky spisovateľ Miguel de Cervantes y Saavedra blednúť závisťou…

Ešte dlhšie priezviská budú mať deti z rozvedených rodín. V ich prípade popri krstnom mene pribudnú aj priezviská mamy /mám/ a otca /otcov/ – pokrvných či takých, čo si deti prijali za svoje. Napríklad ak pani Tvarožníková- mama horeuvedenej Ráchel- bude mať malú Ráchelku za slobodna s pánom Húsenicom a potom sa vydá za Mydla, ktorý si Ráchel osvojí, potom sa s ním rozvedie a znovu sa vydá za pána Kutáča, ktorý si Ráchelku tiež osvojí, bude sa Ráchelka podpisovať ako Ráchel Tvarožníková Húsenica Tvarožníková Mydlo Tvarožníková Kutáč Tvarožníková. Jednoduché, no nie…?

Návrh poslankýň za PS konkrétne Plavákovej, Jaurovej , Števulovej, Stohlovej, Bihariovej a spol. je jasný stručný, prakticky ihneď použiteľný, -prosto epochálny. Ak budú mať ostatní poslanci NRSR čo len malý maličký zmysel pre progresivitu a pokrok, musia návrh zákona PS schváliť. Určite aj ústavnou väčšinou.

Slovensko má aj vďaka tomuto návrhu PS nádej, že ho vďaka PS a jeho event. vstupe do vlády za pár týždňov nespoznáme. Už sa na to iste všetci tešíme.

PS má aj kopu iných geniálnych nápadov. Napríklad nápad na súkromnú zbierku peňazí, za ktorú by sa nakúpili smrtiace zbrane pre banderovcov: tanky. raketomety, delostrelecké strely…-O tomto nápade som písal svoj prvý dnešný článok. Bohužiaľ, z titulky sa kamsi zapatrošil. Dá sa však /zatiaľ/ dohľadať v kolonke „Ostatné články tohto blogera“.

Priatelia, ak máte radi absurdity z dielne PS, neváhajte a kliknite si aj na tento článok. Zásluhou PS intelektovo rozkvitnete a morálne pookrejete. Len smelo do toho !

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2837598x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie