Založ si blog

Bilčík, Wiezik, Hojsík, Nicholsonová, Pollák, Mihal, Jurzica -zradili ste Slovensko-hanbite sa !

Tento príspevok nie je klasický blog. Je to informácia pre budúcich voličov v eurovoľbách. Je to varovanie pre všetkých Slovákov, aby ani omylom nedali hlasy zradcom vlasti. Aby nedali šancu tým poslancom za PS, SaS a OLaNO, ktorí sa dnes zachovali voči Slovensku mimoriadne odporne a zahlasovali za rezolúciu tzv, európskeho parlamentu, namierenú proti Slovenskej republike. Za rezolúciu plnú špinavých lží, ba nepriamo až národnostných invektív.

Uvedení poslanci europarlamentu nielenže za protislovenskú špinavosť hlasovali, ale ju sami iniciovali, poskytli do nej konkrétne klamstvá ba aj celé formulácie. Mimoriadne aktívny bol v tomto ohľade najmä BILČÍK a čiastočne aj Pollák. Bilčík je klamár z povolania. Živí sa lžami z oblasti tárania o právnom štáte, dezinformáciami o dezinformáciách, relativizáciou slobody médií a všemožným bránením vstupu do EU pre slovanské štáty Balkánu. Bilčík je -ako inak, – „politológ“ čiže trepák ex cathedra /FF UK…/. Je to mimoriadne oddaný strážny pes pánov zo Západnej Európy. Povymetal tam všetky možné brainwashingové kurzy. Vie, kedy a ako brechať, vie čím sa svojim bruselským „páničkom“ zavďačiť.

Slovenky a Slováci, -pamätajte si mená zradcov Slovenska. Onedlho vám budú na sociálne siete, do elektronickej pošty i do poštových schránok pchať svoje nakašírované fotky a nastajlované profily či volebné programy. Urobte s ich ponukami to,. čo si zaslúžia. A strčte im ich, veď viete kam.

Ešte raz-nezabudnite mená zradcov. Nezabudnite na Bilčika, Hojsíka, Wiezika, Jurzycu, Nicholsonovú, Polláka a Mihala. Nedajte im druhú šancu škodiť Slovensku. Naša vlasť si toho už ich vinou dosť vytrpela….

PS: Dúfam, že NRSR odpovie na urážlivú rezolúciu z europarlamentu vlastnou rezolúciou. Tvrdou ale pravdivo odrážajúcou slovenskú skutočnosť. Sk je NRSR parlamentom suverénneho štátu, potom k odvetnej rezolúcii NRSR dôjde. Pokiaľ máme národnú sebaúctu, tak určite dôjde.

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Ararat Mirzoyan, Džejhun Bajramov, arménsko, azerbajdžan

Arménsko a Azerbajdžan sa dohodli na sporných úsekoch spoločnej hranice

16.05.2024 18:50

Cieľom dohody je vytýčenie hranice na sporných úsekoch s "právne platnou medzirepublikovou hranicou, ktorá existovala v Sovietskom zväze v čase jeho rozpadu.

lesný požiar

Začal sa súd v prípade požiaru v Českom Švajčiarsku, obžalovaný vinu odmieta

16.05.2024 18:29

Išlo o najrozsiahlejší lesný požiar v histórii Česka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 766
Celková čítanosť: 2866127x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie